Autor Zpráva
final
Profil *
ahoj, mám problém:
var left = $('#a').offset().left;
alert (left);
nič mi nevypíše, ani keď:
var pos=$("#a").position().left;
alert(pos);
nič, vypíše mi pozíciu len pri:
var pos = $("#a").position();
alert(pos.left);
ibaže nedokážem to uložiť do premennej prečo? ako dostanem tú pozíciu do premennej?


ide mi o to že som chcel skúsiť vytvoriť niečo také že:
posuniem sa šípkou vľavo-pokiaľ je vľavo nejaký iný div tak sa nič nestane ak nie je tak sa posune vľavo, problém mám len s týmto zistením či vľavo je nejaký div
peta
Profil
1. http://api.jquery.com/
2. search = position
3. klik na prvni nalezeny odkaz .position()
Zvlastni, ze v tom prikladu ji bez problemu ukladaji do promenne. Je mozne, ze se mu nelibi kombinace $("#a").position().left a muzes zkusit to napsat ($("#a").position()).left nebo {$("#a").position()}.left. Ale nevyzkouseno. Ja bych to radeji ulozil do pomocne promenne a pak teprve vytahoval data.
var pos = $('#a').offset();
pos = pos.left;
alert (pos);
Navic left neni moc stastny nazev pro pozici. left = window.left. Radeji pouzivam x, y.
Chamurappi
Profil
Reaguji na peta:
search = position
To se nerovná.

nebo {$("#a").position()}.left
Syntax error.

Navic left neni moc stastny nazev pro pozici.
Používá var, neměla by hrozit kolize.

Body 4 a 5 mažu.


Reaguji na finala:
Prosím o odkaz na živou ukázku.
final
Profil *
peta:
ďakujem
var pos = $('#a').offset();
pos = pos.left;
alert (pos);
to už funguje, ale mám ešte otázku nedá sa animate(); nastaviť len na nejaký obmedzený priestor?(niečo ako draggable content)


sorry za výraz v zátvorke, oprava:
(niečo ako draggable containment)
peta
Profil
Jake animate? To je asi uplne jine tema.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0