Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
[RD] Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 2. 2012, 17:35:27
Dobrý deň,
rieším už cez hodinu a pol jednu vec ohľadom Javascriptu no neviem si rady. (Veľmi to neviem ovládať ale potrebujem tu vecičku). Prosím Vás poradte mi ako to spraviť. Čiže: Mám tento script. <script type=\"text/javascript\"> var name = new Array({$name}); var points = new Array({$points}); function suggest(str) { document.getElementById('sugg').style.visibility='hidden'; if (str.length) { document.getElementById('sugg').innerHTML=''; var r = 0; for (i = 0; i < name.length; i++) { if (r < 14 && name[i].substr(0,str.length).toLowerCase() == str.toLowerCase()) { document.getElementById('sugg').innerHTML+='<a class="suggest_inner" onmouseover="document.getElementById(\'sugg\').style.visibility=\'hidden\'; document.getElementById(\'sugg\').style.visibility=\'visible\'" onclick="document.getElementById(\'inpt\').value=\''+name[i]+'\'; document.getElementById(\'sugg\').style.visibility=\'hidden\'; return false" href="#">'+name[i]+''; document.getElementById('sugg').style.visibility='visible' r++; } } } } if(navigator.userAgent.match(/MSIE 7\.\d+/)) { var zi = 1000; $$(".content_block").each(function(block) { block.style.zIndex = zi--; }); } </script> var name = new Array('','Skuska','Skuska1'); var points = new Array('','10','2'); document.getElementById('suggp').innerHTML=''+points+''; Dúfam, že ste pochopili. Ak nejaké otázky v pohode sa pýtajte. :) Ďakujem veľmi pekne. Priíjemný zvyšok večera :). |
||
Sir Tom Profil |
[RD]:
Také dobrý den, co vypíše echo $name ; a echo $points; ? Vytvoří se opravdu ono pole name a points v JS?
Princip by měl být úplně stejný jako u toho jména, ne? Místo sugg používej suggp a místo name[i] použij points[i]. Přiznám se, že jsem dotaz moc nepochopil. Co má kód dělat, co dělá správně, co dělá špatně, co už vůbec nedělá? |
||
_es Profil |
#3 · Zasláno: 7. 2. 2012, 02:41:03
[RD]:
Atributy elementů |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
[RD] Profil * |
#4 · Zasláno: 11. 2. 2012, 02:51:29
Sir Tom:
Dobry, echo $name; a echo $points; - vypise presne tak ako som napísal
cize ako $name var name = new Array('','Skuska','Skuska1'); a ako $points var points = new Array('','10','2'); Presne to tak generuje ako je to tu napísane. No skušal som robiť ako vy ste navrhli, že dať name[i] a tak isto points[i] ale fungovalo to tak, že keď som začal písať alebo klikol na to meno tak mi ukazalo iba to posledne. Cize tu cislicu 2. Ked som dal points[r] co nema zmysel tak to zase davalo cislo 10. A ja potrebujem to, že keď kliknem na to meno napríklad "Skuska" tak sa mi zobrazi pod tym cislo 10 v daslom riadku. A tak podobne. A este pre porozumenie ten name[i] vypisuje mená (tie v array names) ked začnem písať v inpute. _es: Ďakujem za typ trošku to viac preštudujem ako. Dúfam, že sa nájde niekto kto pomôže :) |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 11. 2. 2012, 07:54:40
[RD]:
„Dúfam, že sa nájde niekto kto pomôže :)“ Obávam sa, že nie. Formuloval si to tak, že asi nikto nemá chuť sa tým zaoberať. Radu v [#3] si aplikoval ako? |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0