Autor Zpráva
VIPatrikPK
Profil
Ahoj mám JS
function xUrl(){document.getElementById("xUrl").interHTML = document.write(document.location)}
a HTML
<span id="xUrl"></span>

a tento js by mi mal ukázať url na ktorej sa nachádza
SeparateSK
Profil
Funkčné:
<script>
    function xUrl(){document.getElementById("xUrl").innerHTML =document.location};
    window.onload=xUrl;
</script>
<span id="xUrl"></span>
nič také ako interHTML neexistuje, je iba innerHTML
v innerHTML nemusíš písať document.write
VIPatrikPK
Profil
dik
Chamurappi
Profil
Reaguji na SeparateSK:
v innerHTML nemusíš písať document.write
Spíš bych řekl, že přímo nesmí, pokud si nechci zrušit stránku.


Reaguji na VIPatrikPK:
Co kdybys před posláním otázky zkoušel chvíli hledat? Takové drobnosti, jako špatně napsaný název vlastnosti, bys měl být schopen odhalit sám. Jsme lidi, ne automatická kontrola syntaxe.
VIPatrikPK
Profil
Chamurappi:
Co kdybys před posláním otázky zkoušel chvíli hledat? Takové drobnosti, jako špatně napsaný název vlastnosti, bys měl být schopen odhalit sám. Jsme lidi, ne automatická kontrola syntaxe.
1. už som sa nepítal ako na to.
2. nikde na webe som nenašiel ze sa to nemá.
3. interHTML mi napísal kamoš tak asi spravil chybu. a niesom blázon aby som každé slovo overoval.
4. tak pardóóón.

SeparateSK
a tebe ďakujem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0