Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Someone Profil |
#1 · Zasláno: 13. 2. 2012, 17:29:43
Dobrý den, snažím se spestřit stránky tím, že přidám kontrolu formuláře pomocí javascriptu. Jde o to, že ačkoli mám takto jednoduchý kód, tak jsem v něm někde udělal chybu.
function kontrolaDat() { var jmeno = document.getElementById("jmeno").value; if (jmeno == "") { window.alert("Nevyplnili jste přezdívku"); return false; } else { return true; } |
||
Again Profil * |
#2 · Zasláno: 13. 2. 2012, 17:37:26
Script jsem vyzkoušel a funguje mi bez problému. Nemůžete mít chybu někde jinde?
Script i s formulářem: <form method="tester.php" method="post" onsubmit="return kontrolaDat()"> <input type="text" name="jmeno" id="jmeno" /> <input type="submit" name="send" value="odeslat"> </form> <script> function kontrolaDat() { var jmeno = document.getElementById("jmeno").value; if (jmeno == "") { window.alert("Nevyplnili jste přezdívku"); return false; } else { return true; } } </script> |
||
Someone Profil |
#3 · Zasláno: 13. 2. 2012, 17:46:57
Jen mimo:
Again: „method="tester.php"“ tady to bude překlep, že? K věci: Problém vyřešen.. na stránce jsem měl ještě jeden prvek s identifikátorem jmeno.. tím to bylo, jinak díky za pomoc. |
||
Again Profil * |
#4 · Zasláno: 13. 2. 2012, 17:55:56
jo to byl překlep, jak jsem se rychle snažil vytvořit formulář, děkuji za upozornění ...
|
||
Someone Profil |
#5 · Zasláno: 13. 2. 2012, 17:58:48
Já děkuji za nakopnutí, které mi pomohlo vyřešit problém.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0