Autor Zpráva
SeparateSK
Profil
Dobrý deň, snažím sa vytvoriť vlastný tag <j:plus></j:plus> pomocou JS , na nájdutie týchto tagov používam tento script:
<script>
function jplus(id,klik,del)
{
    var x;
    var obj=document.getElementsByTagName("j:plus")[id];
    var stranka=obj.getAttribute('stranka');
    obj.innerHTML="<span style=\"background:#aaddff;color:#000;font-family:verdana;border:1px solid #000080;cursor:pointer\">Str&aacute;nke "+stranka+" d&aacute;vam svoje plus</span>";
}

function jpl()
{
    var pocet=document.getElementsByTagName("j:plus");
    pocet=pocet.length;    
    for(var j=0;j<pocet;j++){    
        jplus(j,0,0);    
    }    
}
window.onload=jpl;
</script>
<j:plus stranka="profil.php?aId=1"></j:plus><br>
<j:plus stranka="projekt.php?projId=21"></j:plus> 
Tento script by mal do j:plus tagu dopísať <span style="...">Stránke x dávam svoje plus</span>.
Bohužial na staršej Mozille a na IE8 to vôbec nejde, kde je chyba, keď na Chrome, novej Mozille,Opere to ide ?
Edit: pridané </span>
Joker
Profil
SeparateSK:
getElementsByTagName nefunguje
Legrační, jak v situaci: „Buď mám ten kód blbě, nebo je špatně nějaká v milionech případů denně používaná nativní funkčnost daného jazyka“ většina tazatelů svůj dotaz postaví na té druhé variantě a ne na té první.

Jinak samozřejmě getElementsByTagName funguje, když vezmu kód: <j:plus>test</j:plus>, tak document.getElementsByTagName("j:plus").length je 1.
Problém je spíš s tím innerHTML, které s těmihle nestandardními prvky nefunguje podle očekávání.

Druhá věc, není logika toho skriptu trochu uhozená?
1. Zaměří se všechny prvky <j:plus>
2. Vezmu si počet těch prvků a zbytek zahodím
3. Pro j od 0 do (počet prvků - 1):
- - Zaměří se prvek <j:plus> s indexem j.
- - S ním se pak něco udělá
SeparateSK
Profil
Máš pravdu, problém je v tom innerHTML, nie v getElementsByTagName.
_es
Profil
SeparateSK:
Tento script by mal do j:plus tagu dopísať <span style="...">Stránke x dávam svoje plus</span>
Okrem problémov, čo vymenoval Joker, kde máš v kóde v [#1] ukončovaciu značku toho spanu?
SeparateSK
Profil
_es:
Ďakujem za opravu, to že tam nemám </span> som si ani nevšimol :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0