Autor Zpráva
VeeKey92
Profil
Ahoj všem,

stáhl jsem si galerii galleryview 3.0 a mám několik problémů, které potřebuji vyřešit. Podařilo se mi tuto galerii nahodit na web, ale jeden problém mám s tím, že pokud je v této galerii jen jedna fotka, tak to doslova "blbne". Zkusit to můžete zde (odkaz vede na naše stránky):
http://bit.ly/A9zRtz
A další problém je ten, že v internet exploreru tento script vůbec nefunguje, píše to chyby.

Myslíte, že by to šlo opravit? Zejména bych chtěl opravit ten IE, protože na náš web chodí lidé staršího věku a ty jak známo používají "tu modrou ikonku".

Udělal jsem to teď podmínkou, že pokud je člověk v IE, tak se mu tato galerie vůbec nezobrazí, ale to je jaksi divné.

Galerii najdete tady:
http://spaceforaname.com/galleryview/
a tady je demo, které můžete zkusit v IE:
http://spaceforaname.com/galleryview/demo-slider.html

Zde ještě přikládám kód o chybě (IE8, Win Server 2003):

Podrobnosti o chybě na webové stránce

Uživatel zástupce: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.2; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Časové razítko: Tue, 28 Feb 2012 17:48:36 UTC


Zpráva: 'console' is undefined
Řádek: 540
Znak: 6
Kód: 0
Identifikátor URI: http://spaceforaname.com/galleryview/galleryview/js/jquery.galleryview-3.0-dev.js

Ještě přikládám odkaz na JS soubor:
http://spaceforaname.com/galleryview/galleryview/js/jquery.galleryview-3.0-dev.js

Díky všem zúčastněným,
S pozdravem
Viktor
_es
Profil
VeeKey92:
No tak si nájdi nejakú inú galériu, ktorá funguje aj v IE, je ich dosť. Prečo si myslíš, že to opravia tu, keď to autor GalleryView nevyriešil, respektíve mu to je možno jedno?
Chamurappi
Profil
Reaguji na VeeKeye92:
Zkus smazat všechny řádky obsahující console. Jsou to stejně jen ladicí výpisy…
Zmíněná chybová hláška je docela překvapující, myslel jsem, že všichni Explorerové od verze 8 už objekt console mají.
_es
Profil
Chamurappi:
Efektívnejšia cesta bude asi nájdenie iných skriptov na ten účel.
VeeKey92
Profil
Bohužel jinou galerii, která by fungovala přesně podle mých požadavků jsem nenašel. Tato pouze nesplňuje IE. Zkusim udělat .js pouze pro IE, kde smažu console.
Chamurappi
Profil
Reaguji na VeeKeye92:
Zkusim udělat .js pouze pro IE, kde smažu console.
Proč? Co ostatní prohlížeče, ve kterých nebude console fungovat? Jestli tam ty ladicí informace opravdu k něčemu potřebuješ (o čemž pochybuju), oifuj je kontrolou, zda existuje window.console

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: