Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
first Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 3. 2012, 18:03:17
Dobrý den,
Mám takový specifický problém. Mám text který jsem vypsal do už načtené stránky pomocí jQuery (DOM). Např. takhle: $(".div").html("<p class='click'>odstavec</p>"); ,ale pak když chci s tím textem manipulovat: $(".click").click(function(){ $(".div").text("odstavec2"); }); |
||
_es Profil |
first:
„ale pak když chci s tím textem manipulovat“ Ten kód bol asi spustený pred tým, než si tam tie elementy v JS pridal. JS nie je CSS, pracuje len s elementami existujúcimi v tom čase. „Jak se to řeší?“ Tak, že sa pre dynamicky pridané elementy doplní to, čo treba. Alebo sa využije „prebublanie“ udalosti ako napríklad tu. V jQuery je aj ďalšia možnosť, no zbytočne zaťažuje prehliadač, tak ju neporadím. |
||
first Profil * |
#3 · Zasláno: 26. 3. 2012, 22:30:25
Prohodil jsem to a valný efekt to nepřineslo.. Z toho bublání nějak moudrý nejsem, ale našel jsem v jQuery funkci event.target. Je to to o čem si nechtěl mluvit?
|
||
pcmanik Profil |
#4 · Zasláno: 27. 3. 2012, 11:30:35
first:
Mozete sem dat cely ten vas js kod? |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 27. 3. 2012, 20:09:20
first:
„Z toho bublání nějak moudrý nejsem“ Že nepriradíš udalosť každému prvku ako v [#1], lebo tam sa skryto vytvára cyklus, ale pre nadradený prvok a vo funkcii zistíš zdroj udalosti. „našel jsem v jQuery funkci event.target“ to by asi mal byť nejaký jQuery obal s rovnakou funkčnosťou ako v odkázanom skripte v [#2] - nie som si tým istý, lebo to nepoužívam. „Prohodil jsem to a valný efekt to nepřineslo.“ Asi je v tom „prehodení“ niečo chybne. |
||
first Profil * |
#6 · Zasláno: 28. 3. 2012, 21:43:46
Ok, díky za všechny rady. Nakonec jsem to všechno úplně přepsal a už to funguje.
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0