Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
seeyouinhell Profil |
Ahoj lidičky, podle jednoho tutoriálu jsem se snažil na stránku přidávat a odebírat elementy. Avšak nějak se mi to nepodařilo, projížděl jsem to hodněkrát, chybu mi to nehází, ale přesto se nic nevytváří. Přidávat by se měl text,
Zde je kód <script type="text/javascript"> $(function(){ if( !$('#kontejner').length ) { $('<div id="kontejner"></div>').appendTo('#container1'); $('.minus').hide(); } $('.plus').click(function() { $('.minus').show(); $('#kontejner').append( $('<span/>',{ text: 'fsdfdsf', css: { fontSize: Math.round(Math.random()*64 +23), display: 'inline-block', margin: '0 7px', opacity:0 } }) .animate({opacity:1})); }); $('.minus').click(function(){ var kontejner = $('#kontejner'), pouze = kontejner.find('span').length; if( pouze) { var texts = kontejner.find(':nth-child(' + pouze +')'); texts.fadeOut('fast',function(){ if(pouze == 1) $('.minus').hide(); texts.remove();}) } }) }); </script> a dvě tlačítka, pomocí, kterých se "mají" elementy přidávat <p> <button class="plus">pridej</button> <button class="minus">odeber</button> </p> EDIT: chyba nalezena, můžete lock |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0