Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 5. 2012, 19:58:40
Ahoj, jde nějak změnit atribut target u odkazu v iframe? děkuji.
|
||
Radek9 Profil |
#2 · Zasláno: 1. 5. 2012, 19:59:27
Pokud je stránka v rámu na stejné doméně jako nadřazená stránka, pak ano.
|
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 5. 2012, 20:02:09
Radek9:
stejná je i není. Ale dá se zařídit, aby byla stejná, jak na to tedy? |
||
Radek9 Profil |
#4 · Zasláno: 1. 5. 2012, 20:36:27
Anonymní:
IFrame bude mít vlastnost contentWindow , v níž je objekt reperezentující window v tom rámu. Stačí se tedy dostat k document u a přenastavit daný prvek.
|
||
_es Profil |
Anonymní:
„stejná je i není.“ Tak je, či nie je? Má iframe v atribúte src adresu s rovnakou doménou ako okolitá stránka, alebo nemá?
|
||
peta Profil |
Viz Radek9
doc = muj_iframe.contentDocument; doc = muj_iframe.contentWindow.document; // nebo doc = window['muj_iframe'].document; // mozna body = doc.getElementsByTagName('body')[0]; stejná je i není Viz _es. Musi byt. Javascript te do cizi stranky nepusti, to je problem bezpecnosti. |
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 5. 2012, 17:30:14
Ah, tak jsem si asi naběhl. Myslel jsem, že tam, kde není adresa stejná, tak stáhnu pomocí php obsah stránky a pak jen dodám <base> aby se styly a vše okolo toho bylo směřováno na tu stránku, ale nějak se mi to nepovedlo. Nevíte někdo, jestli to jde nebo jak na to? Pokoušel jsem se o to takhle:
file_get_contents(); fopen(); fread(); Jinak jsem našel funkční js script té změny atributu target u tagu a v iframe, teď se jen jedná o to, jak dostat z té stránky ten obsah pomocí php. Děkuji. |
||
_es Profil |
#8 · Zasláno: 3. 5. 2012, 17:39:02
Anonymní:
„teď se jen jedná o to, jak dostat z té stránky ten obsah pomocí php.“ Mám podozrenie, že s tým vlastník stránky nesúhlasí. Ak by s tým súhlasil, tak by ti asi poskytol upravenú verziu stránky. A ak zistí, že nastáva niečo nekalé, môže spraviť protiopatrenia, napríklad zablokovať prístup z konkrétnej IP adresy. |
||
Pepikoborec Profil * |
#9 · Zasláno: 3. 5. 2012, 17:50:44
_es:
Ne, neboj se, v podmínkách při registraci to je: Také souhlasíte s tím, že odkazy na Vašich (zobrazovaných) stránkách budou blokovány. |
||
peta Profil |
#10 · Zasláno: 4. 5. 2012, 08:54:07
file(); file_get_contents(); Treba CNB ma specialni stranku s kurzy, pouze text, aby lide mohli zverejnovat kurzovni listek. Google mapa zas poskytuje mapu s logem google. Takze staci napsat majiteli a treba bude ochotny cast obsahu poskytovat i verejne jinym uzivatelum mimo svuj web. Mozna za poplatek. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0