Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Prefin Profil |
#1 · Zasláno: 13. 5. 2012, 16:16:28
Ahojda.
Moc se v JS neorientuji tak bych se chtěl zeptat jestli by fungovalo tohle: <a href="" onclick="window.open('stranka.php?kod=8cd42f4de82fb5e6b63591257d523f1c&vs=xxx&nabidky=xxx&jmeno=xxx&prijemce=xxx&typ_produktu=xxx','_blank', 'location=yes,status=no,width=360,height=600,resizable');return false">xxx</a> Problém je v tom, že se mi předá pouze první hodnota ($_GET["kod"]) a ostatní ve volaném okně už nejsou k dispozici. Ani nejsou v odkaze když na něj najedu myší. Díky |
||
Darker Profil |
#2 · Zasláno: 13. 5. 2012, 16:53:40
Udělej print_R($_GET). Podle mě bys v tomto případě neměl místo ampersandu používat entitu.
|
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 13. 5. 2012, 17:08:49
Reaguji na Darkera:
„bys v tomto případě neměl místo ampersandu používat entitu“ Proč ne? V onclick u se entity vyhodnocují, stejně jako ve většině jiných atributů.
Reaguji na Prefina: „Ani nejsou v odkaze když na něj najedu myší.“ Protože nemáš nic v href u. Proč je to vůbec odkaz, když nemá smysluplně vyplněný cíl? Dej adresu do href u a do window.open dej místo ní this.href , stejně tak _blank dej do atributu target a místo něj dej this.target .
„a ostatní ve volaném okně už nejsou k dispozici“ V uvedeném kódu nevidím nic, co by mohlo být příčinou. |
||
Prefin Profil |
#4 · Zasláno: 13. 5. 2012, 18:25:30
Trochu jsem se v tom zamotal ale už to běží.
Díky |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0