Autor Zpráva
TheTony
Profil
Zdravím,

chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějaká funkce, která způsobí, že například tři sekundy potom, co se načte stránka se automaticky stiskne (aktivuje) tlačítko s nějakou funkcí, takže to nemusí uživatel sám odklikávat. Předem děkuji za odpověď.
Str4wberry
Profil
K tomu lze použít časování a nad tlačítkem nebo formulářem vyvolat požadovanou akci pomocí click(), respektive submit().
TheTony
Profil
Děkuji moc :)
TheTony
Profil
Promiňte, asi sem úplně blbej ale netuším, kam mám to setTimeout dát a jestli to mám vůbec správně napsaný, poradí mi někdo prosím?

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<HTML lang="cs">
  <HEAD>
  <META http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
  <META name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
  <TITLE>Potvrzení Organizace</TITLE>
  </HEAD>
  <BODY>
  <CENTER>
  <script type="text/javascript">
  setTimeout("submit()", 3000);
  </script>
  <FORM id=quick_reply name=post onSubmit="return vB_Editor['text_editor'].prepare_submit(0, 0)" action=http://narutochronicles.forumczech.com/posting.forum method=post>

  <SPAN id=textarea_content style="CLEAR: both; MARGIN-LEFT: auto; WIDTH: 900px; MARGIN-RIGHT: auto; HEIGHT: 220px" border="0">
    <TEXTAREA class=inputbox id=text_editor_textarea style="FONT-SIZE: 1em" name=message rows=15 cols=120><CENTER>[size=24]<? ECHO $_POST["organizace"]?>[/size]
    
    
    <img src="<? ECHO $_POST["organizace_obrazek"]?>">
    
    <b>ZAKLADATEL ORGANIZACE</b>
    <? ECHO $_POST["organizace_zakladatel"]?>
    
    
    <b>POPIS ORGANIZACE</b>
    <? ECHO $_POST["organizace_popis"]?>
    
    
    <b>SÍDLO ORGANIZACE</b>
    <? ECHO $_POST["organizace_sidlo"]?>
    
    
    <b>POPIS ČLENŮ ORGANIZACE</b>
    <? ECHO $_POST["organizace_popis_clen"]?></CENTER>
</TEXTAREA></SPAN><BR><BR>
<FONT face="Trebuchet MS" size="2em">| Za pomocí tohoto tlačítka odešlete vaši techniku přímo na fórum do daného topicu |</FONT>
<BR>
  <INPUT class="button2" type="submit" value="» Odeslat na fórum «" name="post" style="font-family: Trebuchet MS">
<INPUT type="hidden" value="reply" name="mode" >
<INPUT type="hidden" value="76a25c7a79cedbfb6e47484a662b2998" name="sid" >
<INPUT type="hidden" value="672" name="t">
</FORM>
</CENTER>

</BODY>
  </HTML>

Kód vypadá takhle.
Someone
Profil
Např.:
<body onload="setTimeout(function() {document.formular.submit();},3000)">
    <form name="formular">
    </form>
</body>
nebo pomocí ID
<body onload="setTimeout(function() {document.getElementById('formular').submit();},3000)">
    <form id="formular">
    </form>
</body>
TheTony
Profil
To mi žel bohu nefunguje :(
aDAm
Profil
Protože musít ty názvy nahradit tím co máš použito ve tvém kódě

<body onload="setTimeout(function() {document.getElementById('quick_reply').submit();},3000)">
    <form id="formular">
    </form>
</body>
TheTony
Profil
Já vím xD Nahradil jsem to, toho se neboj (zas tak blbej nejsem) ale nejde to i tak ;( Zkoušel jsem to přes ID i přes name ale ani jedno mi nešlo.
Str4wberry
Profil
Tak to asi děláš něco špatně. Viz ukázka.
TheTony
Profil
Už nevím, ten kód vypadá takto.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">

<HTML lang="cs">

  <HEAD>

  <META http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">

  <META name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">

  <TITLE>Potvrzení Organizace</TITLE>

  </HEAD>

  <BODY>

  <CENTER>

  <BODY onload="setTimeout(function() {document.getElementById('quick_reply').submit();},3000)">

  <FORM id="quick_reply" name="post" onSubmit="return vB_Editor['text_editor'].prepare_submit(0, 0)" action="http://narutochronicles.forumczech.com/posting.forum" method="post">



  <SPAN id="textarea_content" style="CLEAR: both; MARGIN-LEFT: auto; WIDTH: 900px; MARGIN-RIGHT: auto; HEIGHT: 220px">

    <TEXTAREA class="inputbox" id="text_editor_textarea" style="FONT-SIZE: 1em" name=message rows=15 cols=120><CENTER>[size=24][/size]

    

    

    <IMG src="" alt="Znak Organizace">

    

    <B>ZAKLADATEL ORGANIZACE</B>

        

    

    <B>POPIS ORGANIZACE</B>

        

    

    <B>SÍDLO ORGANIZACE</B>

        

    

    <B>POPIS ČLENŮ ORGANIZACE</B>

    </CENTER>

</TEXTAREA></SPAN><BR><BR>

<FONT face="Trebuchet MS" size="2em">| Za pomocí tohoto tlačítka odešlete vaši techniku přímo na fórum do daného topicu |</FONT>

<BR>

<INPUT type="submit" value="» Odeslat na fórum «" name="post" style="font-family: Trebuchet MS">

<INPUT type="hidden" value="reply" name="mode" >

<INPUT type="hidden" value="76a25c7a79cedbfb6e47484a662b2998" name="sid" >

<INPUT type="hidden" value="672" name="t">

</FORM>

</BODY>

</CENTER>



</BODY>

  </HTML>

A konkrétně stránka takto klik
_es
Profil
TheTony:
nejde to
To je dosť nedostatočný popis problému.

konkrétně stránka takto klik
„Požadovaná stránka nebyla nalezena (chybový kód 404).“

Metóda submit nevyvoláva udalosť onsubmit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: