Autor Zpráva
candiess
Profil
Dobdý den,
byl by mi někdo schopen poradit co mám špatně?

Jedná se o aplikaci, kterou uvedu v zjednodušené formě ale i tak tam jde vidět ten rapidní problém.
Aplikace mi slouží k grafickému odpočtu času (sloupcové grafy).

Zde je odkaz na ukázku na webu a pro ukázku na localhostu si stáhněte odpocet.zip, je tam nastavené ukazování aktuální výšky toho sloupce, když dáte ,,Začít" pochopíte co myslím.

Jde o to že na serveru mi to jede krásně, s každou vteřinou se odečte 1px od sloupce, ovšem na localhostu se mi odečítají 2px a někdy 1px, prostě střídavě.. neví někdo v čem je problém?

Děkuji všem předem :)
Fisir
Profil
Reaguji na candiesse [#1]:
V jakém prohlížeči? V mém Chrome 19.0.1084.46 m jede vše po jednom pixelu a stejně rychle.
candiess
Profil
Fisir:
Mam úplně stejnou verzi prohližeče Chrome, ale prohlížečem by to nemělo být, když to na webu jede stejně, ne? Ale zas nadruhou stranu server nemá na JS žádný vliv... no zapeklité :)
ShiraNai7
Profil
Taky mi to funguje normálně.
candiess
Profil
ShiraNai7:
A nevíte v čem teda může být problém?
Fisir
Profil
Reaguji na candiesse [#5]:
Když nám to funguje, tak je nejspíše problém u tebe.
candiess
Profil
Fisir:
A proto se ptám, jestli někdo nevíte, co s tím jenom je.. jak jsem již uvedl v [#1]
byl by mi někdo schopen poradit co mám špatně?
Ovšem pokud nevíte pohoda, ja hledám radu, informaci že to mám špatně, už dávno vím :)
peta
Profil
Ve FF na localhost mi to funguje spravne.
Zkus pocitac pustit v nouzovem rezimu (bez skypu, viru a jinych veci)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: