Autor Zpráva
logic
Profil *
Ahoj,
můžete mi poradit jak upravit tento script tak, abych tam mohl přidat pole se stránkama a aby se nejdříve provedla kontrola zda načtená stránka je v seznamu?

window.addEventListener( 
  'load', 
  function (e) { 
    document.title += " ·"; 
 }, false);

Moderátor Chamurappi: Titulek „Jak upravit tento script“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
logic
Profil *
Chci přidat na konec stránky tečku.

Původní script

window.addEventListener( 
  'load', 
  function (e) {
    document.title += " [loaded] "
 }, false);


Muj upravený

window.addEventListener( 
  'load', 
  function (e) {
    document.title += " • "
    setTimeout(function() { 
      document.title.replace(" - "," • "); 
      document.title += " • "
      },1250);
 }, false);

Nic z toho nefunguje.

Mělo by se to načíst do doplňku GreaseMonkey ve Firefoxu.

Poradíte někdo jak to rozjet?

Potřebuju na stránce maps.google.com změnit popisek tak, aby po načtení stránky byla v popisku nepatrná změna
Darker
Profil
Ve skriptu není chyba, když jsem ho přidal do HTML spustil se. Problém bude v konkrétním použití. GreaseMonkey mě zaujal, ale nevím jak tam mám přidat vlastní skript.
logic
Profil *
1. vytvoření: New user script
vyplníš třeba
namespace: myscript
namespace: my
a pak zvolit editor. Poté vložit script do souboru v editoru
2. Musíš zvolit Manage User Scripts a poté Options --> dole tlačítko Edit user Script

A funguje ti ta změna i na google maps?


Jestli se ti to povede rozjet na GreaseMonkey tak dej prosím vědět jak si to udělal. Dík
Darker
Profil
Celý problém byl v tom, že v pravidle, které určuje adresu máš HTTP a ne HTTPS.
logic
Profil *
Tomu nerozumím, můžeš to více rozvést kde a jak co? Kam se mám podívat?


Myslíš zdrojový kód stránky a toto?
https://apis.google.com


Už to mám-. Už to chápu. Takže ono to platí jenom pro ty stránky, které si přidám do seznamu stránek v GreaseMonkey :-)
Darker
Profil
logic:
Takže ono to platí jenom pro ty stránky, které si přidám do seznamu stránek v GreaseMonkey :-)
Nevím co tím myslíš. Prostě jsem do includes namísto http://maps.google.com dal https://maps.google.com.
logic
Profil *
Jo, přesně to myslím.

Ale škoda že ten můj script
    document.title.replace(" - "," · "); 
nezmění ten popisek celý.

Toto
document.title += " · "

Výsledný popisek mám

Google Maps · - Mozilla Firefox

Což nevypadá tak dobře jako

Google Maps · Mozilla Firefox
joe
Profil
logic:
Tu pomlčku tam ale dává sám prohlížeč...
logic
Profil *
A kdybych chtěl přidat tečku na začátek tak to taky moc nejde:
document.title = " · ".document.title;
Mám to blbě?


Tohle je dobré:
    document.title = ":-) "+document.title;



Ještě bych potřeboval vyřešit jak to udělat aby se ten smajlík tam objevil i když Zadám vyhledávání, např. Praha, tak po skončení vyhledávání tam musí být :-) Praha - Google Maps - Mizlla Firefox

Tam musí být nějaký jiný server, který to obsluhuje

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0