| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| quatzael Profil |
#1 · Zasláno: 3. 6. 2012, 22:00:40
Potřeboval bych poradit jestli existuje nějaká metoda jak pomocí javascriptu nebo jquery zjistit, že uživatel do textového inputu vložil hodnotu z nabídky automatického dokončování. Nefunguje metoda click, protože ten dropdown list pro automatické dokončování je už mimo element.
Předem díky za všechny rady! |
||
| _es Profil |
#2 · Zasláno: 3. 6. 2012, 22:11:21
|
||
| quatzael Profil |
#3 · Zasláno: 3. 6. 2012, 23:08:51
dík za odpověď, tohle řešení mě taky napadlo, ale upřímně moc nevím jak na to... V jQuery jsem si napsal tenhlescript, ale ten se provede jen jednou.. Nevím jak to udělat, aby to neustále vyhodnocovalo tu podmínku. Nějak zacyklovat to nechci..
var val;
var abc;
$(document).ready(function(){
abc = $("#myinput").val();
if (abc != val)
{
val = abc;
window.alert(val);
}
}); |
||
| peta Profil |
#4 · Zasláno: 4. 6. 2012, 16:05:56
quatzael:
document.getElementById("myinput").onkeydown |
||
| quatzael Profil |
#5 · Zasláno: 4. 6. 2012, 22:57:45
tuhle událost znám, ale to přece neřeší situaci, kdy myší kliknu na výběr z nabídky automatického dokončování.. ??
|
||
| _es Profil |
#6 · Zasláno: 5. 6. 2012, 00:35:23
(function(){var i = document.getElementById("myinput"), v = i.value;
setInterval(function(){if(i.value !== v){ v = i.value; niečo sprav}}, 50)})(); |
||
| quatzael Profil |
#7 · Zasláno: 5. 6. 2012, 12:13:09
_es:
Díky. To je to co jsem potřeboval!! Akorát mi to bohužel nějak nefunguje.. U toho v = i.value; mi to hází tohle: Nelze načíst hodnotu vlastnosti value: Objekt má hodnotu Null nebo není definován. Id mám správně, tak netuším kde může být chyba.. |
||
| _es Profil |
#8 · Zasláno: 5. 6. 2012, 12:20:05
quatzael:
„kde může být chyba“ Tipujem, že v tom, že element s takým id vtedy ešte neexistuje.
|
||
| quatzael Profil |
#9 · Zasláno: 5. 6. 2012, 12:24:29
já ho tam opravdu mám, tohle jsem kontroloval hned..
|
||
| _es Profil |
quatzael:
„já ho tam opravdu mám“ „element s takým id vtedy ešte neexistuje.“ Teda asi neexistuje v čase, keď ten kód spustíš a vznikne až neskôr, daj ho preto za input s takým id.
|
||
| quatzael Profil |
#11 · Zasláno: 5. 6. 2012, 12:40:52
dal jsem to hned za ten input, prve byl až za atributama name, type, class atd.. ale to asi na to nemá vliv.. zkusil jsem i odstranit všechny ostatní scripty a furt to ukazuje to samý..
|
||
| _es Profil |
#12 · Zasláno: 5. 6. 2012, 12:42:10
|
||
| quatzael Profil |
#13 · Zasláno: 5. 6. 2012, 12:48:53
<input id="myinput" name="set-item" type="text" maxlength="6" size="10" class="required-item" />
|
||
| _es Profil |
#14 · Zasláno: 5. 6. 2012, 13:04:16
quatzael:
Viď [#12] => Co živá ukázka není? |
||
| quatzael Profil |
tady je ta živá ukázka:
Ukázka Input |
||
| _es Profil |
|||
| peta Profil |
Tag script mas v tagu head. Zatim jeste neexistuje tag body. Pokud v tom script spoustis nejaky kod hned na zatim neexistujicim inputu, tak to napise error.
Tag script mas tedy dat az za tag input. V lepsim pripade az tesne pred /body. Nebo prepsat script tak, aby se spoustel az po nacteni tagu body. e> Tipujem, že v tom, že element s takým id vtedy ešte neexistuje. e> Teda asi neexistuje v čase, keď ten kód spustíš a vznikne až neskôr, daj ho preto za input s takým id. To je nestastne napsana veta. Element teda neexistuje .... daj ho ... (ho = element, ale myslel kod) |
||
| quatzael Profil |
#18 · Zasláno: 5. 6. 2012, 13:19:12
_es:
já jsem Tě špatně pochopil, myslel jsem, že mám dát id za "input".. teď mi došlo, že myslíš script.. má to logiku.. teď už to funguje tak jak má!! Díky moc!! |
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0