Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fisir Profil |
#1 · Zasláno: 6. 6. 2012, 20:09:23
Ahoj,
dělám galerii, pro kterou jsem jako nejvhodnější řešení zvolil TopUp. Bohužel, když se přejde na další snímek, okno TopUpu se celé kousek poposune. Živá ukázka |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Fisir Profil |
#2 · Zasláno: 10. 6. 2012, 21:59:36
Rozhodl jsem se to více prozkoumat. Dělá to v Exploreru 8, Chrome 19 a Opera Mobile 12. V konzoli Chromu píše, že „
event.layerY and event.layerX are deprecated”. Děje se tak na všech mých stránkách i na oficiálních stránkách.
|
||
peta Profil |
Reklamuj na oficialnich strankach, ne?
JS kod je minifikovany. Muzes si ho v pspad nechat preformatovat jako css. Udelal jsem to a zjistil, ze je to silene slozity kod na to, ze je to v jquery a zobrazi jen 2 tlacitka s obrazkem uprostred obrazovky. Pochybuji, ze se v tom nekomu bude chtit hladat, ktera cast zrovna zpusobuje ten posun. Nejspis by mohlo jit o chybu zaokrouhlovani, misto floor je pouzito round nebo naopak. Mozna problem s position:relative, ktere by melo byt kolem celeho kodu. Abych upresnil ten popis... Otevrete stranku. Kliknete na obrazek. Kliknete v okenku na sipku vpravo. Ted se nacte novy obrazek, ale cele okenko se posune o kousek vpravo a dolu. |
||
Časová prodleva: 1 měsíc
|
|||
Fisir Profil |
#4 · Zasláno: 15. 7. 2012, 19:49:04
Tak jsem se rozhodl to provizorně řešit tím, že po přechodu na další obrázek 1px uberu, ovšem, nějak to nefunguje.
<script type="text/javascript"> TopUp.host = "http://bordel.j-jaburek.tk/topup/"; TopUp.images_path = "img/"; TopUp.players_path = "player/"; TopUp.addPresets({ ".topup": { group: "images", layout: "quicklook", modal: 0, shaded: 1, readAltText: 1, overlayClose: 1, resizable: 1, height: document.height/1.25 } }); TopUp.enableFastMode(1); TopUp.ondisplay = function(){ zalepTopUp(); }; // Zalepení díry „+1px“ function zalepTopUp(){ var sipkaL = document.getElementsByClassName("te_previous_link"); var sipkaR = document.getElementsByClassName("te_next_link"); sipkaL[1].onclick = function(){ posunTopUp(); }; sipkaR[1].onclick = function(){ posunTopUp(); }; }; function posunTopUp(){ var okenko = document.getElementById("top_up"); var L = okenko.style.position.left; var T = okenko.style.position.top; okenko.style.position.left = L-1; okenko.style.position.top = T-1; }; </script |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 16. 7. 2012, 08:43:35
Fisir:
V JS objektoch v CSS vlastnostiach je textový reťazec aj s jednotkou, nie číslo. |
||
Časová prodleva: 12 let
|
0