Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
greeny Profil |
zdravím...
potřebuju poslat pomocí funkce $.post() (jQuery) pole hodnot... pole se načítá z hodnot formulářů před odesláním <script> $(form_sel).each(function(){ j++; inputs=new Array(); values=new Array(); var input=$(this); if(input.type!="submit") { inputs[j]=input.name; values[j]=input.value; } }); </script> teď potřebuju pole inputs a values poslat přes post... jak bude vypadat druhý parametr funkce post? (do kterého se zadávají data k odeslání...) |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 11. 6. 2012, 13:23:28
Reaguji na greenyho:
Potřebuju, potřebuju, potřebuju… taková formulace u ostatních docela tlumí potřebu odpovídat. „pole se načítá z hodnot formulářů před odesláním“ Nenačítá. Obě pole se při každém průchodu přemazávají. Mimochodem, proč mi děkuješ za radu, když ji zjevně nemáš v úmyslu ani vyzkoušet? |
||
greeny Profil |
#3 · Zasláno: 11. 6. 2012, 13:36:38
Chamurappi:
„Nenačítá. Obě pole se při každém průchodu přemazávají.“ Toho už jsem si všiml a spravil. „Mimochodem, proč mi děkuješ za radu, když ji zjevně nemáš v úmyslu ani vyzkoušet?“ Já ji vyzkoušel, nefungovalo to... Kámoš mi pak poradil tohle... |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 11. 6. 2012, 13:58:35
Reaguji na greenyho:
„Kámoš mi pak poradil tohle...“ Tak ať ti to kámoš opraví, ne? |
||
1Pupik1989 Profil |
#5 · Zasláno: 11. 6. 2012, 14:31:39
Dvě pole jsou zbytečná, když jde jedno.
inputLoad = function(t){ var inputArray = {}; var inputs = t.getElementsByTagName("input"); for(var i=0;i<inputs.length;i++){ input = inputs[i]; if(input.type == "text"){ inputArray[input.name] = input.value; } } return inputArray; //vrácení objektu } sendPost = function(){ $.post("send.php",inputLoad(this),function(){ //akce po odeslání }); } document.formName.onsubmit = sendPost; //samozřejmě formulář musí být načtený |
||
greeny Profil |
#6 · Zasláno: 11. 6. 2012, 15:02:00
Chamurappi:
„Tak ať ti to kámoš opraví, ne?“ Neví si s tím rady... 1Pupik1989: Díky moc |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0