Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Zet Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 7. 2012, 16:22:47
Ahoj,
prosím o radu jak mám přenést id a adresu přes onclick. Uvedu to na příkladu níže. Potřebuji stejný výsledek jako toto: <a id="various2" href="ajax.txt">Ajax</a> uvést do tohoto: <tr onclick="document.location.href='' "> <td class="blcol">Přidat uživatele</td> <td>8.7.2012 3:38</td> <td>Přidávání nových uživatelských účtů</td> <td> </td> </tr> Děkuju |
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 8. 7. 2012, 16:36:47
Reaguji na Zeta:
„ale nevím jak zároveň v tomto přenést to id“ Nerozumím, jak co přesně bys chtěl přenášet. V prvním příkladu to id nemá žádný vliv na funkčnost, při kliknutí se jednoduše přejde na ajax.txt , nehledě na id .
|
||
Zet Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 7. 2012, 16:53:18
Rád bych spouštěl okno fancyboxu, který se normálně spouští přes tento odkaz <a id="various2" href="ajax.txt">Ajax</a>, přes onclick.
Tady je ta část co mi spouští okno fancyboxu: <script type="text/javascript"> $(document).ready(function() { /* * Examples - various */ $("#various1").fancybox({ 'titlePosition' : 'inside', 'transitionIn' : 'none', 'transitionOut' : 'none' }); $("#various2").fancybox(); }); </script> |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 8. 7. 2012, 18:00:30
Reaguji na Zeta:
Uvedený kód dělá tohle: 1) Počká se na načtení stránky. 2) V jednom okamžiku po načtení stránky se najde element s id="various1" . (Nehledá se průběžně, JS není CSS.)
3) Na tento element se aplikuje fancybox — což je skript, který mu nastaví svůj onclick .
4) Při tom onclick u se podívá na atribut href a něco s ním dělá.
Takže nějaké patlání s location.href a dodatečným měněním id nemá moc smysl.
Podle dokumentace k Fancyboxu existuje způsob, jak mu vnutit jinou adresu místo přebírání z href u (předvolba se jmenuje href ), takže by mělo stačit nahodit fancybox na řádek tabulky (nalezený třeba přes jeho id ) a vnutit mu už v inicializaci tu jinou adresu.
|
||
Zet Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 7. 2012, 18:31:14
Chamurappi:
Děkuju za vysvětlení. Už jsem to vyřešil. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0