Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Miro77 Profil |
#1 · Zasláno: 21. 7. 2012, 20:34:06
Zdravím ve spolek a prosím o radu či nakopnutí. Už jsem hledal v dokumentaci i cizojazyčných fórech, ale neúspěšně...
Chci použít jednu instalaci pro vícero administračních rozhraní. V podstatě se jedná o hlavní doménu, kam chci nainstalovat editor TinyMCE a odkazovat na něj ze subdomén. Prakticky takto: Instalace editoru je na www. projekt .cz/admin a odkazuju sem ze subprojekt1. projekt .cz, subprojekt2. projekt .cz, subprojekt3. projekt .cz atd. Absolutní cestou importuji cestu k editoru, ovšem nefunguje jediný z pluginů - podle všeho proto, že se spouštějí lokálně. A tady bych právě potřeboval někde nastavit absolutní cestu ke složce plugins. Napadne někoho ideální řešení? Předem díky! |
||
joe Profil |
#2 · Zasláno: 22. 7. 2012, 11:53:46
Ve zdrojovém kódu by mohlo pomoci nahradit text "plugins/" za absolutní URL ke složce s pluginy.. Stačí trošku prozkoumat zdrojový kód tinyMCE.
|
||
Miro77 Profil |
#3 · Zasláno: 24. 7. 2012, 12:19:21
Zní to logicky. Zdá se ale, že problém nakonec není v absenci pluginu, protože pop-up okno se zobrazí - ale bez obsahu, resp. když zobrazím zdrojový kód okna (pluginu), obsahuje html kód a cesta k němu je správná (www. projekt .cz).
Takže problém je zřejmě v tom, že plugin nenačte cosi vnitřního, co potřebuje. Jenže externí soubory, které v headu načítá, existují a mají správnou cestu (byť relativní). Vypadá to, že script si nepředá obsah proměnných, např. {#advanced_dlg.code_title} ...
|
||
Časová prodleva: 9 měsíců
|
|||
kujeba Profil |
#4 · Zasláno: 9. 4. 2013, 14:41:17
Podařilo se problém nakonec vyřešit? Já právě narazil na stejný problém a netuším kudy kam, ani google nepomohl. Pri pokusu o otevření libovolného popup okna (například vložit emotikony) se otevře prázdné popup okno a do nového panelu v prohlížeči se otevře požadovaný htm soubor (emotions.htm) ovšem bez vyplněných proměnných.
Poradí někdo? |
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
Miro77 Profil |
#5 · Zasláno: 26. 9. 2013, 17:29:10
kujeba:
Problém jsem vyřešil použitím CKEditoru. |
||
Časová prodleva: 12 let
|