Autor Zpráva
helou
Profil *
Ahoj. Asi som sprostý a neviem to nikomu dobre vysvetliť, tak to skúsim tu teda znova...
Takto, mám script cez ktorý je možné nahrať obrázok, čo sa týka HTML a PHP kódu, všetko je fajn. Pridal som viacej panelov na upload (vyzerá to asi takto hnusne), takže ak si človek vyberie 10 obrázkov, 10 obrázkov sa nahrá.

Form vyzerá podobne:
<input type="file" name="Image_01" id="Image_01" />
<input type="file" name="Image_02" id="Image_02" />
<input type="file" name="Image_03" id="Image_03" />
...

Atď. Ja chcem, aby bolo tlačítko na výber súboru len jedno, no aby bol možný výber viacerých súborov naraz, čiže ak by užívateľ pooznačoval cez Ctrl+LMB 7 obrázkov, všetkých 7 inputov by sa naplnilo a po kliknutí na upload by sa obrázky normálne nahrali.

Ľudia na webtrhu odo mňa pýtajú závratné sumy za to a ja proste neverím že to je tak zložité, preto vás prosím o pomoc. Chcem len podotknúť že naozaj nechcem žiadne open-source riešenie, chcem si ponechať doterajší PHP script na upload, len toto potrebujem zmeniť.

Ďakujem pekne.
Someone
Profil
<input type="file" name="images[]" multiple="multiple" />
Po uploadu to najdeš pod $_FILES['images']['tmp_name'] atd... s tím ,že tmp_name name atd.. budou pole.
(netestoval jsem to rozsáhle, ale v IE nefunguje)
helou
Profil *
No jo, práve preto si pýtam riešenie v JS a nie HTML5 riešenie :D Ale tak čo mám robiť, lepšie to asi nebude, zatiaľ tam hodím toto teda, vďaka... kto by ale vedel ako to vyriešiť tak ako som pôvodne chcel, budem vďačný.

Každopádne, Someone, ďakujem.


Jo pardón, ešte som sa chcel spýtať ako je tam možné nastaviť obmedzenie (že max. 10 obrázkov) a aký presne bude ten output. Teda prvý obrázok nájdem pod $_FILES['images[1]']['name']; druhý pod $_FILES['images[2]']['name']; či ako to je?
Ďakujem ešte raz.
Someone
Profil
$_FILES['images']['name'][0];
$_FILES['images']['name'][1];
$_FILES['images']['name'][2];

$_FILES['images']['tmp_name'][0];
$_FILES['images']['tmp_name'][1];
$_FILES['images']['tmp_name'][2];

atd...
helou
Profil *
Ďakujem :)
_es
Profil
helou:
No jo, práve preto si pýtam riešenie v JS a nie HTML5 riešenie
No ale keď prehliadač nepodporuje odoslanie viacerých súborov naraz, tak to JS nemá ako obísť. Jedine potom cez nejaké rozšírenie ako Flash a pod.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: