Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Grelek Profil |
#1 · Zasláno: 5. 8. 2012, 23:57:02
Zdravím,
mám dotaz ohledně text-shadow v IE. Našel jsem dva pluginy, bohužel, ani jeden se mi nepodařilo rozchodit podle mých představ. Ptám se tedy, jak to řešíte vy, nebo jak by jste to řešili. Děkuji za všechny odpovědi |
||
joe Profil |
#2 · Zasláno: 6. 8. 2012, 05:23:23
Grelek:
„Našel jsem dva pluginy“ Které? „podle mých představ“ Podle jakých představ? „jak by jste to řešili“ byste Stín v IE neřeším, i bez něj je text čitelný, který prohlížeč umí, ten ho zobrazí, jiný ne. Internet Explorer má filtry, díky kterým jde stín u písma udělat. Pokud se nepletu, rozbíjí to pak vyhlazené písmo. |
||
Grelek Profil |
#3 · Zasláno: 6. 8. 2012, 08:02:43
|
||
Fisir Profil |
Reaguji na Grelka [#1] a [#3]:
> „jak by jste to řešili“ > byste > By jste. Byste. Nevidím důvod, proč Řekl bych, že už v debatě, zda se píše „by jste“, nebo „byste“ pokračovat nemusíme. |
||
Str4wberry Profil |
„by jsi“
Bys. :–) |
||
Grelek Profil |
No, spíš mě to zajímalo. S jQuery začínám, tak zkouším co mě napadne. Obecně moc pro IE neoptimalizuji, spíš se podívám jak to vypadá a opravím jen zásadní chyby.
Poslední věc k byste/by jste. Google! Byste -> nespisovně By jste -> spisovně Moderátor Str4wberry: Nikoliv, doporučuji k nastudování.
|
||
Ugo Profil |
#7 · Zasláno: 6. 8. 2012, 11:55:27
jak bylo řečeno, IE na to má filtry, hodně vlastností se jima dá řešit, žel jak je má člověk znát... i když začínáš a chtěl bys to použít na všechno aby sis to osahal, tak pořád platí, že javascript je nespolehlivej a když můžeš, tak se mu vyhni.
text-shadow:2px 2px 2px #222222; zoom: 1; filter: dropshadow(color=#222222, offx=2, offy=2, positive=1); |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0