Autor Zpráva
cikaxx
Profil *
Dobrý den , chtěl bych vysvětlení ... jak se dá udělat odpočet času ... nemyslim ten normální myslim ten jak je na ruzných browser hrách ... chtěl bych vysvětlil jakej je postup ... díky moc
Davex
Profil
Nikdy jsem žádnou browser hru nehrál. Jaký je tam rozdíl od normálního odpočtu času?
final
Profil
do db si ukladaj timestamp+čas stavby a v php od tohoto čísla odpočítaj aktuálny timestamp, a máš čas ktorý stačí cez js odpočítať

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: