Autor Zpráva
WeeHool
Profil *
<div class=\"info\">
              <a href=\"javascript:;\" class=\"sli2href\" onclick=\"this.style.display = 'none'; document.getElementById('$butt02').style.display = 'block';\" id=\"$butt01\"><p>více</p></a>
              <a href=\"javascript:;\" class=\"sli2href\" onclick=\"this.style.display = 'none'; document.getElementById('$butt01').style.display = 'block';\" id=\"$butt02\" style=\"display:none;\"><p>méně</p></a>
              <div class=\"sliding3div\">
              </div>
            </div>

proč mi to funguje jen, když se tam obejví zrovna méně??


jo sorry za lomítka.. mám to v echu v phpčku..
Keeehi
Profil
Klidně tam může být třeba bflmpsvz. Na obsahu nezáleží.
peta
Profil
WeeHool: Kod vytahuj vzdy z html stranky pres prohlizec - zobrazit zdrojovy kod. Prohlizec php kod nedostane, nevidi a tudiz ho ani nemuze kombinovat pro javascript. Vytazky kodu z php jsou nejiste pro reseni problemu. Krom lomitek tam mas napriklad quote; a jakesi dolarove promenne v nazvu pro id. Takze mi treba neni jasne, zda to mas skutecne $butt02 nebo tam php dosadi nejakou jinou hodnotu.

Po prikazu php echo a pri zobrazeni zdrojoveho kodu ve FF dostanu:
<div class="info">
              <a href="javascript:;" class="sli2href" onclick="\&quot;this.style.display" =="" 'none';="" document.getelementbyid('').style.display="block" ;"="" id=""><p>více</p></a>
              <a href="javascript:;" class="sli2href" onclick="\&quot;this.style.display" =="" 'none';="" document.getelementbyid('').style.display="block" ;"="" id="" style="\&quot;display:none;\&quot;"><p>méně</p></a>
              <div class="sliding3div">
              </div>
            </div>

Upravim...
<div class="info">
              <a  class="sli2href" onclick="this.style.display='none'; document.getElementById('bbb').style.display='block'; return false;" id="aaa"><p>více</p></a>
              <a  class="sli2href" onclick="this.style.display='none'; document.getElementById('aaa').style.display='block'; return false;" id="bbb" style="display:none;"><p>méně</p></a>
              <div class="sliding3div">
              </div>
            </div>
No, a mi to funguje. Takze nevim, co mas spatne. Nedojde ti treba ke znovu-otevreni stranky? Spusti se javascript a po jeho skonceni se spusti presmerovani na stranku v href. Nic tam neni nebo jakysi nesmysl, takze se otevre ta sama stranka. Takze se to chova tak, ze je vzdy zobrazeno vice.
"proč mi to funguje jen, když se tam obejví zrovna méně??"
Pak ti to ale nemohlo fungovat ani s mene.
Takze, netusim, kde mas chybu.
Chamurappi
Profil
Reaguji na peta:
Nic tam neni nebo jakysi nesmysl, takze se otevre ta sama stranka.
Je tam prázdný příkaz. To není nesmysl. Nic se neotvírá.


Reaguji na WeeHoola:
Prosím o odkaz na živou ukázku.
WeeHool
Profil *
tadyk

jinak.. jak tam je ručně přidat produkt, tak to funguje na více.. a pak když kliknu na více.. tak musím dvakrát..
je to naprosto stejnej kód, jen jsou tam dinamicky dělaný idčka..


jo a dole si všiměte.. že u hliníkovejch shůdků mám jen čudl popis.. a ten funguje normálně.. přitom všechny divy maj stejnej class sli2href


jo spíš by mě zajímalo.. v seamonkey, když se to rozbaluje, tak mi to hodí bolder-top někam až do háje napravo.. v chrome to jede, jak má.. taky vám to někomu rozšíří, na dobu vyjetí divu, stránku??
peta
Profil
WeeHool:
*dYnamicky
Zkousel jsi ten muj kod? Pokud vim, tak id musi zacinat pismenem. Je mozne, ze nektery prohlizec povoli i cislo, ale redeji sazim na jistotu. Muze se stat ze prohlizec dodrzuje w3c pravidla.
V IE9 mi to chodi, ve FF15 mi to chodi. Jiny prohlizec nemam.
Jinak FF pri kliknuti na zobrazit zdrojovy kod, mozna kvuli mym doplnkum, mel dost problemy, asi 30s nereagoval :)

Pro ostatni, ta cast html, co se na ni pta, ma tam toto:
<div class="info">                             
  <a style="display: block;" href="javascript:;" class="sli2href" onclick="this.style.display = 'none'; document.getElementById('2').style.display = 'block';" id="1">
    <p>více
    </p></a>              
  <a href="javascript:;" class="sli2href" onclick="this.style.display = 'none'; document.getElementById('1').style.display = 'block';" style="display: none;" id="2">
    <p>méně
    </p></a>                             
  <div style="display: none;" class="sliding3div">                
    <textarea name="popis[0]" class="area01"></textarea>              
  </div>            
</div>
Chamurappi
Profil
Reaguji na peta:
Je mozne, ze nektery prohlizec povoli i cislo
Všechny.

Muze se stat ze prohlizec dodrzuje w3c pravidla.
Podle nich musí fungovat i čísla, přestože je stránka nevalidní.

V IE9 mi to chodi, ve FF15 mi to chodi.
V žádném prohlížeči to nefunguje tak, jak by chtěl. Má tam přes externí skript využívající jQuery dělané rozevírání, které funguje jen na odkazu umístěném bezprostředně před <div>em, který rozevírá, tedy jen přes odkaz „méně“. Otázku, proč to takhle patlá a jak by to měl přepatlat do funkčního stavu, ti rád přenechám.
WeeHool
Profil
no jako, fakt ste mi pomohli.. furt se to otevírá na méně až..

Chamurappi
A jak to mám napsat, aby to nebylo vypatlaný??

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: