Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
mou Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 11. 2012, 06:51:49
Zdravím,
mám js funkci pro kontrolu e-mailu vyplněného návštěvníkem do pole input text. Pokud je adresa vyplněna vpořádku, provede se nějaká akce (enable submit button). Funkci pro kontrolu emailu spouštím událostí .change() a zároveň .keyup() viz kód. Bohužel problém je ve chvíli, kdy prohlížeč automaticky "našeptává" nějakou již dříve použitou emailovou adresu. Začnu psát e-mail, prohlížeč nabídne již dříve použité, kliknu na jednu z nich, ta se vloží do pole, ale .change() ani .keyup() to nezachytí (ani .select()). Musím po vložení kliknout mimo pole, aby byla událost zachycena a funkce pro kontrolu emailu spuštěna. Dá se to nějak zachytit? Na jiné řešení jsem nepřišel. Díky za radu. $(document).ready(function(){ var submit_button = $("#email_send"); submit_button.attr("disabled", "true"); $("#email").change(function(){ CheckEmailAddress(submit_button); }); $("#email").keyup(function(){ CheckEmailAddress(submit_button); }); }); |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 8. 11. 2012, 09:02:52
Je-li to, jak píšete, můžete použít časovač. Ještě mě napadá, zda
<input> při výběru neztratí a opětovně nezíská focus .
Mimochodem, pokud má více událostí dělat to samé, lze si zápis zjednodušit pomocí bind .
|
||
_es Profil |
#3 · Zasláno: 8. 11. 2012, 09:20:43
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0