Autor Zpráva
Dominik_Frank
Profil
Dobry den,

omlouvam se za hloupy dotaz. Mám na webu kontaktni formular ktery by mel odesilat maily na mou adresu. Otazkou je, kde si nastavim jaky ma pouzivat SMTP server a na kterou adresu to odesilat? Nerozumim Javascriptum, jen vim ze to tam je a konkretne by to mel byt tento kod:

/*
 * jQuery Easing v1.1 - http://gsgd.co.uk/sandbox/jquery.easing.php
 *
 * Uses the built in easing capabilities added in jQuery 1.1
 * to offer multiple easing options
 *
 * Copyright (c) 2007 George Smith
 * Licensed under the MIT License:
 *   http://www.opensource.org/licenses/mit-license.php
 */
jQuery.easing={easein:function(x,t,b,c,d){return c*(t/=d)*t+b},easeinout:function(x,t,b,c,d){if(t<d/2)return 2*c*t*t/(d*d)+b;var a=t-d/2;return-2*c*a*a/(d*d)+2*c*a/d+c/2+b},easeout:function(x,t,b,c,d){return-c*t*t/(d*d)+2*c*t/d+b},expoin:function(x,t,b,c,d){var a=1;if(c<0){a*=-1;c*=-1}return a*(Math.exp(Math.log(c)/d*t))+b},expoout:function(x,t,b,c,d){var a=1;if(c<0){a*=-1;c*=-1}return a*(-Math.exp(-Math.log(c)/d*(t-d))+c+1)+b},expoinout:function(x,t,b,c,d){var a=1;if(c<0){a*=-1;c*=-1}if(t<d/2)return a*(Math.exp(Math.log(c/2)/(d/2)*t))+b;return a*(-Math.exp(-2*Math.log(c/2)/d*(t-d))+c+1)+b},bouncein:function(x,t,b,c,d){return c-jQuery.easing['bounceout'](x,d-t,0,c,d)+b},bounceout:function(x,t,b,c,d){if((t/=d)<(1/2.75)){return c*(7.5625*t*t)+b}else if(t<(2/2.75)){return c*(7.5625*(t-=(1.5/2.75))*t+.75)+b}else if(t<(2.5/2.75)){return c*(7.5625*(t-=(2.25/2.75))*t+.9375)+b}else{return c*(7.5625*(t-=(2.625/2.75))*t+.984375)+b}},bounceinout:function(x,t,b,c,d){if(t<d/2)return jQuery.easing['bouncein'](x,t*2,0,c,d)*.5+b;return jQuery.easing['bounceout'](x,t*2-d,0,c,d)*.5+c*.5+b},elasin:function(x,t,b,c,d){var s=1.70158;var p=0;var a=c;if(t==0)return b;if((t/=d)==1)return b+c;if(!p)p=d*.3;if(a<Math.abs(c)){a=c;var s=p/4}else var s=p/(2*Math.PI)*Math.asin(c/a);return-(a*Math.pow(2,10*(t-=1))*Math.sin((t*d-s)*(2*Math.PI)/p))+b},elasout:function(x,t,b,c,d){var s=1.70158;var p=0;var a=c;if(t==0)return b;if((t/=d)==1)return b+c;if(!p)p=d*.3;if(a<Math.abs(c)){a=c;var s=p/4}else var s=p/(2*Math.PI)*Math.asin(c/a);return a*Math.pow(2,-10*t)*Math.sin((t*d-s)*(2*Math.PI)/p)+c+b},elasinout:function(x,t,b,c,d){var s=1.70158;var p=0;var a=c;if(t==0)return b;if((t/=d/2)==2)return b+c;if(!p)p=d*(.3*1.5);if(a<Math.abs(c)){a=c;var s=p/4}else var s=p/(2*Math.PI)*Math.asin(c/a);if(t<1)return-.5*(a*Math.pow(2,10*(t-=1))*Math.sin((t*d-s)*(2*Math.PI)/p))+b;return a*Math.pow(2,-10*(t-=1))*Math.sin((t*d-s)*(2*Math.PI)/p)*.5+c+b},backin:function(x,t,b,c,d){var s=1.70158;return c*(t/=d)*t*((s+1)*t-s)+b},backout:function(x,t,b,c,d){var s=1.70158;return c*((t=t/d-1)*t*((s+1)*t+s)+1)+b},backinout:function(x,t,b,c,d){var s=1.70158;if((t/=d/2)<1)return c/2*(t*t*(((s*=(1.525))+1)*t-s))+b;return c/2*((t-=2)*t*(((s*=(1.525))+1)*t+s)+2)+b},linear:function(x,t,b,c,d){return c*t/d+b}};


ale zde nic takového není.
Joker
Profil
Dominik_Frank:
Tohle je jen skript pro nějaké grafické efekty.

Jsou dvě možnosti, jak odeslat mail:
1. Formulář odeslat na server a napsat serverový skript (třeba v PHP), který zprávu odešle.
2. Odkaz přes mailto: protokol, který otevře návštěvníkův e-mailový program a předvyplní mu určité hodnoty. Dál to už je čistě na návštěvníkovi stránky.
_es
Profil
Dominik_Frank:
Otazkou je, kde si nastavim jaky ma pouzivat SMTP server a na kterou adresu to odesilat?
To v JS nejde.
Viď Formulář na mail.
Dominik_Frank
Profil
Aha, tak pak tu mám ještě toto jménem modernizr. Možnost mailto mě napadla, ale toto se mi zdá fajn když už to tam je.

Moderátor Joker: Kód pluginu Modernizr odmazán, rozbil příspěvek a stejně nesouvisí s problémem. Kdyžtak není problém si ten plugin vyhledat.
Joker
Profil
Dominik_Frank:
Modernizr je jen další skript pro vzhled políček. V Javascriptu nejspíš nic zajímavého nebude.

Řešení viz příspěvky výše.
Dominik_Frank
Profil
Dobře díky moc, prostuduji hořejšek

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0