Autor Zpráva
Majkelju
Profil
Zdravím,
mám soubor pokus.php, ten vypadá takto:
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<script type="text/javascript" src="js/swfobject.js"></script>
<script type="text/javascript">
swfobject.embedSWF("open-flash-chart.swf", "my_chart", "440", "200", "9.0.0", "expressInstall.swf", {"data-file":"zkousimGrafy.php"} );

function pie_slice_clicked( index ){
    swfobject.embedSWF("open-flash-chart.swf", "my_chart2", "440", "200", "9.0.0", "expressInstall.swf", {"data-file":"zkousimGrafy2.php"} );
    $("<div id='my_chart2'></div>").load("zkousimGrafy2.php?index=" + index);
    document.getElementById('my_chart2').style.display = "block";
}
</script>
 
</head>
<body>

<div id="my_chart"></div>

<div id='my_chart2' style="display:none;">
</div>

</body>
</html>

Do něj načítám data pro graf, ze souboru zkousimGrafy.php, to funguje, tak sem kód nebudu uvádět...Z tohoto souboru se přenáší proměnná index, kterou používám ve funkci uvedené výše. Cílem je, aby po kliknutí na dílek koláče se vedle objevil druhý graf, který se bude lišit podle toho, na který dílek se kliklo...Pro začátek stačí, aby se třeba v názvu grafu ukázalo číslo proměnné index.
Tento druhý graf mám v souboru zkousimGrafy2.php:

<?php

include './php-ofc-library/open-flash-chart.php';

$title = $_GET['index'];

$pie = new pie();
$pie->set_alpha(0.6);
$pie->set_start_angle( 35 );
$pie->add_animation( new pie_fade() );
$pie->set_tooltip( '#val# of #total#<br>#percent# of 100%' );
$pie->set_colours( array('#199ED5','#F136AD','#6D86CC','#77CC6D') );
$pie->set_values( array(2,3,4,new pie_value(6.5, "hello (6.5)")) );

$chart = new open_flash_chart();
$chart->set_title( $title );
$chart->add_element( $pie );

$chart->x_axis = null;
echo $chart->toPrettyString();
?>
Mohl by mi někdo poradit, co mám kde špatně nebo co kde připsat, aby druhý graf mohl pracovat s proměnnou index?
Majkelju
Profil
Napadá mě, jestli mám vůči druhému grafu vůbec správnou strukturu souborů, snad ten kód pro graf nemám mít jinde.... :/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: