Autor Zpráva
Aidios
Profil
Ahoj, mám na webu 2 stažené javascripty a "hádají" se mezi sebou, myslím že to dělá funkce function($)... Když jsem to dával dohromady tak jeden z těch JS se choval jak má a druhý jen z poloviny. Budu moc rád za pomoc. :)
        jQuery(document).ready(function($){
            config.$gallery=$('#'+config.galleryid)
            stepcarousel.init($, config)
        }) //end document.ready


jQuery(function($) {
    $("img.reflect").reflect({/* Put custom options here */});
});

V případě, že je potřeba celý kód JS kód, tak jej zde vložím :)
shaggy
Profil
Aidios:
1. Prečo to nedáš iba do jedného "document ready"? Oba zápisy sú ekvivalentné: http://api.jquery.com/ready/
2. Chyba bude inde, ak by si dal odkaz na stránku, tipujem, že problém bude v tom, že dvakrát doťahuješ jQuery. Aj keď, čo znamená, že jeden sa správa len "z poloviny" tak, ako má?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0