Autor Zpráva
vlk
Profil *
Dobrý den,

s javascriptem jsem nikdy nepracoval. Chtěl bych se zeptat, jak zkopírovat obrázek z jiných stránek na svoje stránky, když je popsán následujícím html kódem:

<table id="test">
<script type="text/javascript"><!--
  picture(Params, "text=zv..x.;");
  --></script>
<table>
_es
Profil
vlk:
jak zkopírovat
Aj so skriptom, kde je definovaná funkcia picture a premenná Params. Z hentakého neurčitého výseku kódu je to len tipovanie, nikto z toho neuhádne, čo funkcia robí a pod.
peta
Profil
Hledej v js kodu (internim, externim) radek function picture, pripadne dej link na stranku.
vlk
Profil *
peta:
Hledal jsem, našel jsem, ale nepomohlo to. Mělo by to vypadat takhle, ale mě to nefunguje. Čili je potřeba zkopírovat i něco jiného než samotný soubor .js?
_es
Profil
vlk:
Prehliadače obvykle umožňujú aj uloženie celej stránky - použi to.
vlk
Profil *
_es:
Prehliadače obvykle umožňujú aj uloženie celej stránky - použi to.
To ale neřeší můj problém - já chci jen ty pohyblivé obrázky... Navíc uložení kompletní stránky se mi nepodařilo ("...clickaider.js nemohl být uložen, protože nemohl být přečten zdrojový soubor. Zkuste to prosím za chvíli znovu nebo kontaktujte administrátora serveru.") a pouze HTML je mi k ničemu.
_es
Profil
vlk:
Skopírovať sa to nejako dá, no nevyzerá to na to, že by si to vlastník originálneho webu želal. Nezdá sa mi preto správne ti s tým pomáhať.
žadatel
Profil *
Zmĕnila se doba, třeba se změnily i názory diskutujících. Může mi někdo prosím v bodech sepsat jak rozchodím ten javascript, když na webu mám zatím jen ten javovskej soubor? Co kam kde jak zkopírovat/vytvořit?

Jsem původní tazatel (vlk).
_es
Profil
žadatel:
Prečo sa nespýtaš vlastníka webu, či s tým súhlasí a ak áno, ako to máš skopírovať?
žadatel
Profil *
_es:
Uděláno před dvěma lety, odezva žádná. Zdá se, že od roku 2008 není aktivní. Možná jen můj mail skončil automaticky ve spamu, nevím.

Nicméně patrně se to dozvím od programátorů na jiném fóru, říkal jsem si jen, že tady bych to měl rychleji a česky / slovensky... No nevadí, tvé důvody pro nesdělení ostatně chápu.
_es
Profil
Máš predsa aj iné možnosti na ovládnie rubikovej kocky cez JavaScript - nejaké asi budú aj k voľnému použitiu - skús pohľadať. Prečo si sa upol práve na hentú stránku? Je to aj tak spravené asi úmyselne tak, aby to nešlo nejako jednoducho skopírovať, kód „minifikovaný“, zbytočne zložité a pod. To by sa ťažko zisťovalo, či a kde je nejaká ochrana a ako ju obísť, ak by ti s tým aj niekto poradiť chcel.
žadatel
Profil *
_es:
Prečo si sa upol práve na hentú stránku?

Momentálně nabízí řešení, které již delší dobu hledám. Navíc je to založeno na java appletu, který již delší dobu používám - není to celé nové jako např. v případě WebGL...
_es
Profil
Nemýliš si Javu s JavaScriptom? Mne to ide (otáčanie kocky) aj bez Javy - funkčný je len JavaScript. V JS je voľáke zisťovanie pluginov prehliadača, takže to možno Javu využíva - ak je k dispozícii.
žadatel
Profil *
_es:
Nemýliš si Javu s JavaScriptom?

Myslím si, že ne. Protože ale technickému systému zobrazení kostky do detailu nerozumím, a navíc mám stejný efekt dosažen pomocí java appletu s názvem AnimCube (viz zdrojový kód na jeho stránce), chtěl jsem to zkrátka dočasně (do vypuštění řešení v WebGL, které by mi vyhovovalo) vyřešit jako on...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: