Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Fibi Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 2. 2013, 13:47:14
Zdravím, pokouším se nějak logicky do stránky začlenit datepicker z jQuery.
V HTML mám několik inputů typu date (obvykle 2 na stránku) a dole v JS k tomu přiřazuji datepicker. HTML: <input type="date" min="2013-05-01" id="od" value="" size="10" /> $('input[type="date"]').datepicker(); To krásně maká, ale problém mám s tím že bych rád, aby datepicker pracoval s hodnotou parametru min , stejně jako prohlížeče které znají input type="date". Jenže nevím jak datepicker přinutit aby si nastavil parametr min od inputu na svojhe minDate. Jak je vidět volám datepicker na všechny prvky které mají type="date" a nevím jak to v adresovat. this.val() nemaká. (vím že val() je value, to mám jen pro pokusy) Na zkoušky používám toto : HTML: <input type="date" min="2013-05-01" id="od" value="test" size="10" /> $('input[type="date"]').datepicker({ minDate: 0, currentText: $('#od').val() Tedy pokusně si do currentText vkládám hodnotu a potřeboval bych aby se tam vkládala hodnota toho prvku nad kterým ten datepicker je aktivní. To je právě ten zádrhel, nevím jak adresovat input se kterým datepicker pracuje. Zkoušel jsem $(this).val(), ale nebylo to ono :-( . Prosím tedy o pomoc zkušenější kolegy, já jsem přeci jen v JS a jQuery dost začátečník. Díky |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0