Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
cenek Profil |
#1 · Zasláno: 27. 3. 2013, 17:52:20
Ahoj,
potřebuju radu. Mám onpage stránku, ve které mám menu, díky kterému se po kliknutí na odkaz stránka plynule odskroluje na potřebný div id. Vypadá to takhle : $(document).ready(function() { $('a[href^="#"]').bind('click.smoothscroll',function (e) { e.preventDefault(); var target = this.hash; $vyskamenu = 63; $target = $(target); $('html, body').stop().animate({ 'scrollTop': $target.offset().top - $vyskamenu }, 800, 'swing', function () { window.location.hash = target - $vyskamenu; }); }); }); Jenže já mám na stránce (i v tom menu) odkazy na kotvy u kterých potřebuju aby stránka plynule neodskrolovala.... Například potřeboval bych, aby tento skript nefungoval v případě že odkazuju na #contact, #about-us, #services... atd. Jak se takové vyjímky zapisují? Díky |
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 27. 3. 2013, 19:41:47
Radšej miesto výnimiek pridaj tým linkom, ktoré majú scrolovať, nejakú triedu a nabinduj to len na tie.
|
||
cenek Profil |
#3 · Zasláno: 27. 3. 2013, 20:22:43
Super...
A da se udelat neco aby pri kliknuti na link s kotvou prohlizec neprskocil na kotvu? Nemyslim tenhle skript, ale to co dela prohlizec obecne. Dik |
||
pako Profil * |
#4 · Zasláno: 27. 3. 2013, 21:43:51
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0