Autor Zpráva
Hajaxa
Profil
Zdravím,
Nezná někdo způsob, jak nastavit u bxSlideru sloupce (řádky)?
Je tam 19 příkladů a ani v jednom nejsou sloupce. V dokumentaci také žádná zmínka.

http://bxslider.com/examples

Nevěděl by někdo, jak toho docílit?
Díky za rady.
Camo
Profil
Hajaxa:
Predpokladám, že ti nikto nerozumie, tak ako ani ja. Aké stĺpce?
Hajaxa
Profil
Camo:
Dobře,
dávám sem screen:
http://img823.imageshack.us/img823/962/95768843.png
Na screenu můžeš vidět 3 řádky.

Pokud se podíváš na příklady u bxSlideru, uvidíš zde možnost pouze 1 řádek.
http://bxslider.com/examples/carousel-demystified
Camo
Profil
Hajaxa:
Skúšal som to a prišiel som na toto(koľko brázkov v li, toľko riadkov):
<ul class="bxslider">
  <li><img src="testBGimg2.jpg" /><img src="testBGimg2.jpg" /></li>
  <li><img src="testBGimg2.jpg" /><img src="testBGimg2.jpg" /></li>
  <li><img src="testBGimg2.jpg" /><img src="testBGimg2.jpg" /></li>
  <li><img src="testBGimg2.jpg" /><img src="testBGimg2.jpg" /></li>
  <li><img src="testBGimg2.jpg" /><img src="testBGimg2.jpg" /></li>
  <li><img src="testBGimg2.jpg" /><img src="testBGimg2.jpg" /></li>
  <li><img src="testBGimg2.jpg" /><img src="testBGimg2.jpg" /></li>
  <li><img src="testBGimg2.jpg" /><img src="testBGimg2.jpg" /></li>
</ul>
Počet stĺpcov a šírka sa nastavuje v scripte...
Hajaxa
Profil
Camo:
Také jsem zkoušel, ale nikdy jsem nedokázal zobrazit 3 řádky a 3 sloupce na jednou (jako zde na screenu http://img823.imageshack.us/img823/962/95768843.png ).

Je sice pěkné, že šířku a počet sloupců můžu nastavit v scriptu, ale v této situaci mi to stejně nepomůže.

Můžeš sem hodit živou ukázku. Díky.
Camo
Profil
http://web.php5.sk/DROM/DROM1.php
Hajaxa
Profil
Camo:
To je trochu šalamounské řešení.
Pro moji situaci nevhodné řešení. Do <li> budu tahat obsah z databáze.
Camo
Profil
Hajaxa:
Fakt neviem čo je na tom šalamúnske. Tvoj problém je v tom, že to nedáva zmysel s databázou, pretože je to grafický efekt. Na tom nieje nič šalamúnske. Aj s tou databázou by to šlo, len by bolo treba vedieť ako na to v PHP. A to ty zrejme nevieš...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: