Autor Zpráva
Bruno
Profil *
Při použití window.location.reload() pro reload stránky, se mě v IE stránka (např. www.stranka.cz/pokus.php?akce=vlozit#msg20) reloadne, ale už nenapozicuje dle #. V FF je to OK. V čem je prosím problém?
Bruno
Profil *
Tak v rámci pokusničení, ani nezáleží na pozicování, při window.location.reload() se mě v IE stránka pozicuje nahoru...
peta
Profil
Mu to muzes vnutit javascriptem, ale bez tveho kodu ti vic poradit nelze.
<script>if (location.hash!='') {location.hash = location.hash;}</script>
Bruno
Profil *
Na kodu nic neni:
function jsReload() {
window.location.reload();
}

voláno
onclick=jsReload()

v FF a CH ok, v IE stránka zůstane nahoře
Bruno
Profil *
Tak uz nic, problem byl v jednou prvku textarea, jehoz upravu jsem pouzival z netu..
Ten to pozicovani nejak rozhodil.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: