Autor Zpráva
Fisak
Profil
Dobrý den. Zkoušim našeptávač ovšem se mi vždy zobrazí všechny výsledky.. já bych to rád omezil..
<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.2/jquery-ui.js"></script>
<script>
  var tags = [ "Minecraft", "Minecrafák", "Diablo", "coldfusion", "javascript", "asp", "ruby" ];
  $( "#search" ).autocomplete({
  source: function( request, response ) {
          var matcher = new RegExp( "^" + $.ui.autocomplete.escapeRegex( request.term ), "i" );
          response( $.grep( tags, function( item ){
              return matcher.test( item );
          }) );
      }
  });
  </script>



Nevěděl by někdo prosím jak omezit výpis výsledků?
martin1312
Profil
ako obmedzit?
Fisak
Profil
martin1312:
Psal jsem to výše.. omezení vypsaných výsledků..
martin1312
Profil
Možno mám dlhé vedenie (už je dosť hodín), ale stále tomu nerozumiem. Chceš obmedziť počet výsledkov? Alebo našeptávanie vôbec nefunguje a teda sa nezobrazujú výsledky s ohľadom na postupné písanie písmen?
Fisak
Profil
martin1312:
Chci omezit výsledky.. ale už jsem je omezil.. zde posílám kompletní řešení:
<script src="http://code.jquery.com/ui/1.10.2/jquery-ui.js"></script>
<script>
  var tags = [ "Minecraft", "Minecrafák", "Diablo", "coldfusion", "javascript", "asp", "ruby" ];
  $( "#search" ).autocomplete({
  source: function( request, response ) {
          var matcher = new RegExp( "^" + $.ui.autocomplete.escapeRegex( request.term ), "i" );
          response( $.grep( tags, function( item ){
              return matcher.test( item );
          }) );
      },
  open:function(event,ui){ 
    var maxListLength=15;
    var ul = jQuery( "#search" ).autocomplete("widget")[0];
    while(ul.childNodes.length > maxListLength)
          ul.removeChild(ul.childNodes[ul.childNodes.length-1]);
    }
  });
  </script>



Ještě jedna otázka.. předtím mám:
var tags = [ <?php 
  $ser_gm = DB::query("SELECT * FROM [games] ORDER BY name")->fetchAll();
    foreach ($ser_gm as $n => $serch_gm) {
  echo "\"<img src='images/1.jpg' width='20px' style='margin-right:10px;' title='obrazek' />".htmlspecialchars($serch_gm->name)."\", ";
  }    
  ?>"Letsplayeři.cz" ];
bohužel ten obrázek se mi nezobrazí.. nevíte jak na to?
_es
Profil
Fisak:
ten obrázek se mi nezobrazí.
Prečo by sa mal zobraziť? Kde? Kedy?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: