| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| luma64 Profil |
#1 · Zasláno: 3. 6. 2013, 09:47:26
Zdravim, ma niekto skusenosti s Wdcalendarom; je to kalendarova free aplikacia na spracovanie eventov.
|
||
| Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 3. 6. 2013, 10:21:54
Reaguji na lumu64:
Nadpis tohoto vlákna naznačuje nějaký technický dotaz ohledně událostí a ve tvém příspěvku je jen podivné konstatování, že někdo má zkušenosti. Jestli se chceš na něco zeptat, měl bys to udělat rovnou. Hledáš spíš odpověď, nebo lidi? |
||
| luma64 Profil |
#3 · Zasláno: 3. 6. 2013, 10:32:35
Ok, ako som pisal wdcalendar je aplikacia, ktora umoznuje menezovat eventy, vytvarat ich, presuvat atd. Ja som si trochu prisposobil jej funkcionalitu k mojej potrebe. Konkretny problem, ktory potrebujem vyriesit je ten, ze napr. v pondelok musim zabezpecit, aby sa utorok uzamkol a nebolo by mozne eventy z tohoto alebo do tohoto dna presuvat. Aby sa vseobecne s eventami dalsieho dna nic nemohlo robit. Aby bol ten den iba na citanie.
|
||
| _es Profil |
#4 · Zasláno: 3. 6. 2013, 10:57:32
luma64:
A ako máme zistiť, čo robíš na tej „aplikácii“ zle, keď ju nemáme kde vyskúšať? Tá „aplikácia“ má snáď asi aj nejakú dokumentáciu, tam si hľadal? Viď Povídání o živých ukázkách. |
||
| luma64 Profil |
#5 · Zasláno: 3. 6. 2013, 11:38:26
Uz som to nasiel v kode. Aplikacia sa da stiahnut napr na http://www.web-delicious.com/jquery-plugins/. Zle na nej nie je nic, len som potreboval modifikovat kod.
|
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0