Autor Zpráva
luma64
Profil
Nepoznam js. Nasiel som si fnc kalendara, potrebujem ziskat zo skriptu hodnoty za den. mesiac a rok. Kod vyzera takto:
    g_globalObject.setOnSelectedDelegate(function(){
            var obj = g_globalObject.getSelectedDay();
            alert("a date was just selected and the date is : " + obj.day + "/" + obj.month + "/" + obj.year);
            document.getElementById("div3_example_result").innerHTML = obj.day + "/" + obj.month + "/" + obj.year;
        });

Ako sa daju pls tieto hodnoty ziskat do php kodu ?
Str4wberry
Profil
Ano, třeba tak, že se data z kalendáře vloží do formuláře a ten se odešle.
luma64
Profil
Tato fnc je cast stranky. Vyzera to tak, ze na stranke je zobrazeny iba v grafickej podobe kalendar a ked sa na ten klikne uvedena fnc vypise udaje.
Str4wberry
Profil
Ano, místo do #div3_example_result můžete vypsat obsah kamkoliv. Třeba do toho formulářového políčka.

Mimochodem, co je cílem vytvořit?
luma64
Profil
Uzivatel potrebuje urobit report za datum. Ten sa vyberie z kalendara. Funkcionalita kalendara je napisana v jquery. Fnc vrati datum, s ktorym potom pracujem. Datum sa vypise v js ale ja ho potrebujem dostat do php.
Str4wberry
Profil
A ten report zadává do nějakého formuláře, nebo kam?
luma64
Profil
Po vybrati datumu sa urobi selekt z databazy podla kriterii, kde v podmienkach vyberu bude o.i. datum. S touto castou problem nemam .
Aby som bol presnejsi:
.
.
.
g_globalObject2.setOnSelectedDelegate(function(){
            var obj = g_globalObject2.getSelectedDay();
            alert("a date was just selected and the date is : " + obj.day + "/" + obj.month + "/" + obj.year);
            document.getElementById("div3_example_result").innerHTML = obj.day + "/" + obj.month + "/" + obj.year;
        });        
        
    };
</script>
</head>
<body>
    <h2>jsDatePick's Javascript Calendar usage example - direct HTML appending</h2>
    
   
    
    <div id="div3_example" style="margin:10px 0 30px 0; border:dashed 1px red; width:205px; height:230px;">
        
    </div>
Str4wberry
Profil
Aha, potom by se nabízelo po vybrání přidat datum do URL a přejít na ní.

Objekt window » Objekt window.location
luma64
Profil
Uz mam pouzitu funkciu kalendara (iny a inde v kode). Ten ale zobrazuje format , ze zacina nedelou a konci sobotou a navyse mi v inputboxe zobrazi iny format ako dd-mm-rrrr. Chcel som to upravit v js kode ale sa mi to nepodarilo.
Teda moja predstava je, ze na vrchu stranky kalendar a po vybere datumu sa vykona selekt a urobi sa report resp. zobrazenie na obrazovku pod kalendarik. T.j. do inej stranky sa ist nemusi.
luma64
Profil
Zdravim, nadviazem na tuto temu. Nasiel som kod pre Autocomplete. Je v stranke test2.php. Vyber zafunguje v poriadku, vygeneruje sa url odkaz:
http://localhost/3/test2.php?course=Computer+Networking&course_val=10

Ako sa dostanem k tymto hodnotam v tej istej stranke. Musim ich spracovat v inej stranke ?
V mojom pripade mam form s viacerymi prvkami a po poste ich spracuvam.
Tori
Profil
luma64:
zacina nedelou a konci sobotou
Na to je nastavení weekStartDay: 0, mělo by být výchozí.

v inputboxe zobrazi iny format ako dd-mm-rrrr
Nastavení dateFormat:"%m-%d-%Y" je opět výchozí, asi je nastavené jinak.

Ako sa dostanem k tymto hodnotam v tej istej stranke
window.location.search, rozebrat na jednotlivé části, někde tu určitě na to je příklad.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: