Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jiří Bednář Profil |
Ahoj,
rád bych aplikoval funkce zabalené do $(document).ready() i na elementy, které přidávám po načtení stránky. Např. nový textový input. Prosím o radu jak to provést. Díky |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 24. 6. 2013, 15:33:37
Jiří Bednář:
Na a čo ti bráni v tom, ich aplikovať? Veď predsa vieš, kedy si ich pridal. |
||
Jiří Bednář Profil |
#3 · Zasláno: 24. 6. 2013, 15:56:52
$(document).ready(function(){ $("input").keyup(function(){ alert("Kliknutí"); }); }); Tento kód funguje pouze na elementy, které se načtou při spuštění stránky. Ale když přidám nový input, např. pomocí .append(), tak výše zmíněný kód nefunguje < celý problém. |
||
_es Profil |
#4 · Zasláno: 24. 6. 2013, 16:08:22
Jiří Bednář:
No tak musíš ten kód spustiť v takom čase, aby „fungoval“. „když přidám nový input, např. pomocí .append()“ No tak prečo nenastavíš po tom pridaní tým pridaným elementom aj príslušné udalosti? |
||
honzaik Profil |
#5 · Zasláno: 24. 6. 2013, 19:04:22
myslim že na něco takového je tu funkce "delegate" v jquery
|
||
_es Profil |
#6 · Zasláno: 24. 6. 2013, 19:11:18
honzaik:
Alebo, bez jQuery terminológie, buď využiť „prebublávanie“ udalosti, alebo nastaviť dynamicky pridaným elementom reakciu na udalosť. |
||
honzaik Profil |
#7 · Zasláno: 24. 6. 2013, 21:19:22
_es já jsem toho názoru že buď se vše co jde bude dělat v jquery když už ho používám. nebo udělám čistý javascript :D, proto jsem poradil jquery způsob
|
||
_es Profil |
honzaik:
Oba spôsoby, spomenuté v [#6], idú použiť aj pomocou jQuery metód (alebo bez nich). „nebo udělám čistý javascript“ Aj jQuery nie je nič iné než len „čistý“ JavaScript: Časté potíže, zajímavosti a poučné debaty » Co vlastně je jQuery?. |
||
honzaik Profil |
#9 · Zasláno: 24. 6. 2013, 22:44:08
_es to vím... myslim ale že snad význam té věty je celkem srozumitelný :D
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0