Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
... Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 7. 2013, 00:03:39
Zdravím,
chtěl bych vás poprosit o radu. Mám kód na přidávání elementů do html, který mi funguje bez problémů, ale potřeboval bych z něj oddělat "omezení" - můžu přidat jen 4 položky. <script src="jquery-1.5.1.min.js" type="text/javascript" /></script> <script> $(function() { var $skola = $('#skola').delegate('.remove', 'click', function(e) { $(e.target).closest('div[id^=skola]').remove(); return false; }); $('#skola_pridat').click(function() { $.each([1, 2, 3, 4], function(index, id) { if (!$('#skola' + id, $skola).length) { $skola.append([ '<div id="skola' + id + '">', '<a class="remove" href="#">Odebrat</a>', 'Jméno' + id + ':<input type="text" id="skola_jmeno' + id + '" name="skola_jmeno' + id + '">', '</div>' ].join('\n')); return false; } }); return false; }); }); </script> <a id="skola_pridat" href="#">Přidat</a> <tag id="skola"></tag> Samozřejmě, že bych mohl přidat $.each([1, 2, 3, 4,5,6,7,8,9,10,.....], function(index, id) { ale chtěl bych to mít neomezené.
Jde mi jen o odstranění omezení a zachování funkčnosti kódu. Přiznám se že v jQuery umím jen základy a s tímto už si bohužel neporadím. Díky za rady. |
||
Kcko Profil |
#2 · Zasláno: 7. 7. 2013, 23:10:50
Dej to např. na Jsfiddle, takhle se v tom nikdo hrabat nebude.
|
||
Chamurappi Profil |
Reaguji na tři tečky:
Jestli ti dobře rozumím, neznáš obyčejné příkazy pro smyčku for a while . Najdi si o nich něco. Zvěrstva typu $.each([1, 2, 3, 4]) opravdu nepotřebuješ…
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0