Autor Zpráva
IdemeNaHavaj
Profil
Používam doteraz jQuery 1.6.js a narazil som na malý problém. Nefunguje v tej verzií button("reset"),
tak som si stiahol novší jquery-1.10.2.js a hurá funguje button("reset")..... ale vznikli mi tieto problémy:

1. Už mi nefunguje lupa na obrázky. Používam jqzoom.


2. Prestalo mi reagovať .click(). Vôbec to nereaguje, akoby som tam mal iba to return false;
$(".pagination li").click(function(){
    showLoader();
    $(".pagination li").removeClass("active");
    $(this).addClass("active");
    $(".ovocie").load("banany.php?&page=" + this.id, hideLoader());
    $('html, body').animate({
    scrollTop: $(".ovocie").offset().top
    }, 1500);

    return false;
  });

Prečo má novší jQuery tieto problémy?
pcmanik
Profil
IdemeNaHavaj:
1. Plugin $.browser bol z jQuery core odstránený. Stiahni si novšiu verziu toho jqzoom ak existuje, inak prejdi na iný "približovač".

2. Hoď odkaz na živú ukážku, nieje dôvod aby to nefungovalo.
IdemeNaHavaj
Profil
No tak po odstránení toho zoomu už ide aj ten click().
pcmanik:
Poznáš dobrý image zoom?
Chamurappi
Profil
Reaguji na IdemeNaHavaje:
Nefunguje v tej verzií button("reset")
Co konkrétně myslíš tím button("reset")? Nejde problém vyřešit bez přechodu na nejnovější verzi?

$(".ovocie").load("banany.php?&page=" + this.id, hideLoader());
Funkce hideLoader vrací funkci? Nebo jsou tam ty zárovky navíc?
IdemeNaHavaj
Profil
.button("reset") som myslel resetovanie checkboxov jquery UI.

hideLoader)() je funkcia ktorá skryje obrázok načítavania.
_es
Profil
IdemeNaHavaj:
hideLoader)() je funkcia ktorá skryje obrázok načítavania.
Nie, hideLoader() je návratová hodnota z volania funkcie hideLoader - pozri si odkaz v [#4].
Chamurappi
Profil
Reaguji na IdemeNaHavaje:
.button("reset") som myslel resetovanie checkboxov jquery UI.
Pořád jsem ztracen, nějak se mi to na webu jQuery UI nedaří najít.

hideLoader() je funkcia ktorá skryje obrázok načítavania.
Voláš ji na řádku 5. Ne po dokončení načítání.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0