Autor Zpráva
IdemeNaHavaj
Profil
http://jsfiddle.net/M4AXB/88/

Na webe mi to hlási CursorDivScroll(...) is undefined pritom je normálne zadefinovaný na div, aj zdrojový súbor .js som si stiahol, nahral a načítal do hlavičky.. Skúste to vy či vam to pojde ja nevim kde je chyba Aj som to skusal na rovnakej, verzí jquery
Chamurappi
Profil
Reaguji na IdemeNaHavaje:
Na webe mi to hlási CursorDivScroll(...) is undefined
Proč dáváš odkaz na ukázku, která funguje? Co na ní máme opravit?

Aj som to skusal na rovnakej, verzí jquery
Funkce CursorDivScroll vůbec nepoužívá jQuery.
IdemeNaHavaj
Profil
Chamurappi:
Dobre tu je upravený už viem prečo mi to asi nejde, lebo je tam tích divov viac. Prvý ide, ostatné nie. U mňa prvý ani nemá taký dlhý obsah čo treba scrollovať.
http://jsfiddle.net/M4AXB/89/
Nejaké riešenie ako to aktivovať na všetky divy?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: