Autor Zpráva
TomasJ
Profil
Zdravím, mám problém s přehrávačem. Nevím jestli je chyba v JS nebo v tom Flash přehrávači, který jsem stáhnul, ale nepsali tam, že by měl být problém v IE.
Zde je přehrávač, funguje (doufám) všude, kromě toho IE.
Mohl by mi někdo chytrý poradit kde je chyba?
weroro
Profil
Už keď používaš javascript, vlož flash aj pomocou javascriptu http://www.hojko.com/topic170134.html
TomasJ
Profil
weroro:
Já už na něco taky přišel. Problém byl částečně v nastavení přístupu. Měl jsem sameDomain a IE mi to asi nechtěl papat. Dal jsem always a už alespoň 1 písničku přehraje. Ale stále nefunguje podle mých představ. No časem ještě zkusím dořešit větší kompatibilitu. Pokud bude i tak problém, vyzkouším Tvé řešení. Díky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: