Autor Zpráva
IdemeNaHavaj
Profil
Ahoj.
Mám jeden problém, nerozumiem tomu tak prosím o vysvetenie a riešenie.
Mám nejaký script uložený v index.php normálne takto:

<script>
$(document).ready(function(){

//bla bla ďalších XYZ riadkov skriptu
});
</script>
o to nejde čo tam mám ale ide o to, že keď celý obsah od <script> až po </script>
1. skopírujem
2. vytvorím nový .js súbor
3. načítam ho takto <script type.. src="script.js">
tak nejde.

Prečo? Veď v tom nieje žiadny rozdiel. Či?


Dávam ten <script type="text/javascript" src="script.js"></script> aj na vrch, aj na spodok stránky, aj som skúšal dať /script.js no nič,
Chamurappi
Profil
Reaguji na IdemeNaHavaje:
Buď zadáváš špatně cestu k souboru script.js (rozhoduje i velikost písmen, relativní cestu může ovlivnit <base href>).
Nebo jsi uvedl špatný type, třeba s překlepem (lepší je ho neuvádět vůbec).
Nebo jsi do script.js vepsal i značky <script> a </script>, které tam nemají co dělat.
Nebo jsi <script src="…"> dal na špatné místo (na jiné, než byl ten původní interní) a on selhává na použití něčeho, co ještě neexistuje.
IdemeNaHavaj
Profil
Chamurappi:
- nedávam zlú cestu, pretože cez ctrl+u som si na to klikol a načítalo sa mi ten kód.
- type som nedal žiadny, ani keď som mal kód medzi <script> tiež som nemal žiadny type.
- nenapísal som do .js <script> </..
- skúšal som ho dať všade, hore, dole, aj tam kde bol. Ja neviem prečo to nejde.


Myslím, že mi tam nefunguje iba $(".obsah").load("http://example.com/nieco.php"); a nejde ani load("/nieco.php"); load("nieco.php");


Už asi viem kde je problém, lebo do load("nieco.php") dopĺňam aj údaje z PHP:
load("nieco.php?param=<?php if($_GET['key'].. bla bla ){ echo 'Toto' } else { echo 'NiecoIne' }");

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: