Autor Zpráva
JerryBruckWill
Profil
Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o pomoc. Mám funkční čas definovaný přes JS.

Zde mám kód pro JS:

function startTime()
{
var today=new Date();
var h=today.getHours();
var m=today.getMinutes();
var s=today.getSeconds();
// add a zero in front of numbers<10
m=checkTime(m);
s=checkTime(s);
document.getElementById('TIME-JS').innerHTML=h+":"+m+":"+s;
t=setTimeout(function(){startTime()},500);
}

function checkTime(i)
{
if (i<10)
  {
  i="0" + i;
  }
return i;
}

A kód pro html:

<div id="TIME-JS"></div>

Když je čas např. 22:10:23 tak to funguje bez problémů. Problém nastává, když hodina je jednociferné číslo ... třeba 9:10:23.

Já bych potřeboval, aby čas se ukázal jako 09:10:23. Prostě jde o to, aby před tou hodinou byla nula.

Nejsem velký znalec JS, takže bych Vás rád požádal o pomoc.

Díky, Jerry. :-)
final
Profil
veď tam máš na to funkciu :-) pred riadok 8 si pridaj h=checkTime(h);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0