Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
TOMS Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 2. 2014, 22:48:09
Potřebuji do var retezec dostat hodnotu z $('#polozka'). A vubec se mi to nedaří. Prosím poraďte. Díky
jQuery(document).ready(function(){ $('#polozka').autocomplete({source:'doporucena_polozka.php', minLength:0, select: function strstr(){ var mujKlic = "NHF"; var retezec = ; var hledani = retezec.search(mujKlic); if(hledani != -1) { alert("Máme shodu"+retezec); } else { alert("Není shoda"+retezec); } }}); }); |
||
_es Profil |
#2 · Zasláno: 24. 2. 2014, 09:26:29
TOMS:
Nie je ti rozumieť, čo vlastne chceš. Skús si pozrieť dokumentáciu k metóde autocomplete .
|
||
aDAm Profil |
#3 · Zasláno: 24. 2. 2014, 11:15:19
Když na tom máš pověšený autocomplete tak to asi bude nějaký input, takže nějak takto:
var retezec = $('#polozka').val(); |
||
TOMS Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 2. 2014, 09:39:41
Zatím díky za snahu. Potřebuji, aby mi script zkontroloval jestli je po výběru přes autocomplete v inputu hodnosta s určenými znaky. Bohužel nemůžu do proměnné dostat hodnotu z autocomplete. Autocomplete tahá data z DB. Potřebuju tam dostat ten $vystup, ale pořád nemůžu přijít na to jak to napsat. Kód autocomplte je zde :
if (!isset($_REQUEST['term'])) { die('([])'); } $st = DB::singleton() ->prepare( 'select polotovar ' . 'from polotovary ' . 'where polotovar like :polotovary AND polotovar_lisovani != 1 AND polotovar_testovani !=1 AND polotovar_pajeni != 1 ' . 'order by CAST(`polotovar` AS SIGNED) ' . 'limit 0,25'); $porovnej_polozku = $_REQUEST['term'] . '%'; $st->bindParam(':polotovary', $porovnej_polozku, PDO::PARAM_STR); $vystup = array(); if ($st->execute()) { while ($row = $st->fetch(PDO::FETCH_OBJ)) { $vystup[] = array( 'value' => $row->polotovar ); } } echo json_encode($vystup); flush(); ?> Ještě jednou dík za snahu |
||
_es Profil |
#5 · Zasláno: 25. 2. 2014, 10:25:04
TOMS:
No a prečo si k tej metóde autocomplete nepozrieš jej dokumentáciu? Ako máme vedieť, skadiaľ si stiahol nejaký doplnok k jQuery?
|
||
TOMS Profil * |
#6 · Zasláno: 25. 2. 2014, 11:25:15
Skript na rozpoznání znaků ve výsledku z autocomplete jsem si dělal. Doplněk - beru jako druhý php soubor pro výběr z databáze jsem si stáhnul a upravil pro své potřeby. Jinak jsem nic neměnil. Teď jsem pročetl dokumenaci a nic kloudného jsem tam nenašel.
Mám dva php soubory. Hlavní s formulářem a mým skriptem, který volá autocomplete php soubor. Potřebuji, aby jsem byl schopen porovnat výstup z autocomplete jestli obsahuje znaky co mám ve skriptu u volání autocomplete. Visím jenom na tom, že neumím zvolenou/odkliknutou hodnotu z pole, která se mi zobrazí v inputu přenést k porovnání do méno skriptu. Skript z hlavního souboru je na začátku tématu a samotný výběr z databáze je v následném postu. děkuji za snahu |
||
_es Profil |
#7 · Zasláno: 25. 2. 2014, 11:30:06
TOMS:
„Teď jsem pročetl dokumenaci a nic kloudného jsem tam nenašel.“ Akú konkrétnu dokumentáciu, čo metóda autocomplete robí a ako sa má používať?
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0