Autor Zpráva
Xzibit
Profil *
preo nejde toto
<tr>
<td height="20" background="ww2.jpg" scope="col"><div align="center"><a href="www.???.???>Menu</a></div></td>
</tr>
lebo tam ma byt obrazok taky z googlu a ma adresu
http://www.kimcox.org/_derived/worldwars.htm_cmp_corporat010_hbtn.gif
ale ten text tam nema bit ale ma tam bit napisane menu
none
Profil
mam takovy dojem ze to vsechno musis uzavrit cele do <a>
peta
Profil *
Xzibit
obrazek si nech, dej stranku.
Zatim vidim chybu1: href="www.???.???
coz ti nebude fungovat ani s "www.jakpsatweb.cz"
Co ze tyce toho MENU, to tam je napsane asi v tom modrem pruhu, proto neni videt. Nebo tam neti, ale, kdyz nemam s cim testovat, tak smula.
Xzibit
Profil *
ten obrazok v nom som zafarbil to worldwar takou istou farbou a chyba to s tim a href to neni chyba to ma nic nenapadlo a ked si dam ten obr. na server a dam aj link a to hore tak to nejde:( ale mne sa zobrazi slovo menu ale ten obr ne:(
igamenir
Profil
Napsaný je to dobře, takže by to mělo běžet. jenom si zkontroluj, jestli je ten obrázek správně - ukázkový obrázek je gif, ale v příkladu máš jpg.

btw co to má společného s javascriptem?
Xzibit
Profil *
jj mam ho savenuty ako jpg ale nelsape to:(
btw: hmmmmm nevim:)
Kikju
Profil
a ešte aj hed chceš obrazok ako dokaz... obyčajte tak <a href="niekam"><img src="obrazok.jpg"></a>
peta
Profil *
Xzibit
znovu opakuji, obrazek si nech...
Na adrese: http://www.kimcox.org/_derived/worldwars.htm_cmp_corporat010_hbtn.gif
je obrazek. Ciste jen GIF, nic vic.
Kde mas stranku, se kterou chces poradit?

A znova opakuji, ze tohle ti nepojede
href="www.???.???
protoze spravny link zacina bud FTP nebo HTTP (a jeste dalsimi druhy protokolu, ale to neni ted podstatny)

Chci rici, ze
1. nechapu v cem spocita dotaz?
2. na co tady igamenir a Kikju odpovidali?
3. co se tyce toho zapisu nahore, jevi se oki, ale bez zbytku kodu nelze rici, kde je chyba (jinak se da napsat <td align="center>")
4. viz igamenir Co to ma spolecne s javascriptem? problem s CSS nebo HTML patri do fora HTML nebo CSS, ne?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0