| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| IdemeNaHavaj Profil |
Ahoj,
snažím sa urobiť nejaký malý formulár s checkboxmi a nadpisom.. Predstavujem si to takto: Ovocie | Zelenina | Auta | Motorky Kliknem na ovocie, zobrazia sa mi checkboxy Ovocie | Zelenina | Auta | Motorky [ ] Banan [ ] Jablko [ ] Pomaranc [ ] Hruska Zakliknem si napríklad Hruska a Jablko: Ovocie | Zelenina | Auta | Motorky [ ] Banan [x] Jablko [ ] Pomaranc [x] Hruska Kliknem znovu na "Ovocie" a vsetky ne-check-nuté checkboxy sa skryju Ovocie | Zelenina | Auta | Motorky [x] Jablko [x] Hruska * * TERAZ SOM ZLYHAL PRI TOMTO DALEJ: Ked odkliknem Jablko: Ovocie | Zelenina | Auta | Motorky [ ] Jablko [x] Hruska A kliknem na Ovocie, tak chyba vznikne: Ovocie | Zelenina | Auta | Motorky [ ] Banan [ ] Pomaranc [x] Hruska Ak kliknem znova na Ovocie: Ovocie | Zelenina | Auta | Motorky [ ] Jablko [x] Hruska Myslim si, ze problem bude v tom, ze pouzivam .toggle() na checkboxy $(this).parent().children("label").not(":eq(0), .normallight").toggle();
/* .normallight = ne-checknuté || .highlight = checknuté */a teraz ide moja otazka: AKO SA DA TENTO EFEKT UROBIT BEZ .toggle()? Skusal som .is(":visible") no bez uspechu, skusal som aj googlit tiez bez uspechu nic mi nejde tak prosim o radu. Dakujem. |
||
| Joker Profil |
IdemeNaHavaj:
To by mělo jít docela jednoduše, řekl bych. 1. Příslušná skupina checkboxů bude v nějakém kontejneru. 2. Když kliknu na příslušný text a mají se skrývat checkboxy, kontejneru se nastaví CSS třída, třeba "schovat". 3. Zbytek zařídí CSS. Přímočará možnost je skrýt .schovat input[type=checkbox]:not(:checked), ale to bude fungovat až od IE9.
Více kompatibilní by mělo nejdřív skrýt .schovat input[type=checkbox] a následně zase zobrazit .schovat input[type=checkbox][checked], to by mělo fungovat od IE7.
Je to jen nástřel, ale v principu by to fungovat mělo. |
||
| IdemeNaHavaj Profil |
Joker:
Ano nejak to funguje, ale zmizne mi len ten checkbox: Ovocie | Zelenina | Auta | Motorky Banan [x] Jablko Pomaranc [x] Hruska Celý ten checkbox a text sú v jednom <label>, ako nastavím v CSS to, čo v jquery $(this).parent()? Alebo inak po "blábolsky": .schovat label /* iba ten, v ktorom je check-nutý checkbox */
|
||
|
Časová prodleva: 12 let
|
|||
0