Autor Zpráva
MCMichal1
Profil
Zdravím,
dá se nějak refreshnout stránka v JS s tím, že se zachová obsah ve formuláři?
Bubák
Profil
Ano
juriad
Profil
Ano dá, zkus si to třeba na teto stránce. :)
Ale tebe asi spíš zajímá, jak toho docílit...

Pravidelně (při změně) ukládej obsah formuláře do localStorage. Další možnosti jsou zmíněné v Bubákem odkázané stránce.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: