Autor Zpráva
HOl
Profil *
Ahoj,

používám ColorBox (pro případ potřeby je níže kód). Používám ho společně s UberGallery, který z fotek v adresáři udělá fotogalerii. Jen bych potřeboval, aby to jako titulek fotky nevracelo název bez přípony (v kódu this.title), ale aby ho to našlo v databázi. (Podle názvu fotky s příponou)
Kubo2
Profil
HOl:
Dovoľ mi položiť ti niekoľko otázok:
1\ Aký server používaš?
2\ Aký serverový jazyk je možné použiť na tvojom serveri (totižto JavaScriptom sa k databáze nedostaneš)?
3\ Akú databázu používaš?
4\ Ako máš postavenú štruktúru databázy?
Hddgf
Profil *
Je to Apache, může tam být PHP, databáze MySQL a struktura databáze:

tabulka fotogalerie AI id, popis, url

PHP ovládám, jen nevím jak to do toho zakomponovat. Zkusil jsem z toho skriptu udělat HTML stránku, kde skript bude v tagu script, já to přes PHP dostanu a uložím do JS proměnné. Ale takto to nefungovalo.
HOl
Profil *
Už na to nemusíte reagovat, nakonec jsem toho potřeboval víc, tak jsem za to někomu zaplatil.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Neumíte-li správně určit příčinu chyby, vkládejte odkazy na živé ukázky.
Užíváte-li nějakou cizí knihovnu, ukažte odpovídajícím, kde jste ji vzali.

Užitečné odkazy:

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: