Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Seki Profil |
#1 · Zasláno: 1. 7. 2014, 09:38:43
Zdravím,
dělám aplikaci, kde mám několik inputů a mj. i input pro název firmy a spz firmy. Potřeboval bych vytvořit jakýsi datalist, který by napovídal již existující data (load z databáze v reálném čase) a po výběru správného by došlo i k vyplnění spz. Jenom pro info že by měla jedna firma více vozidel neřešíme ;) Je mi jasné, že nejspíš bdue třeba využívat ajax, ale nemám vůbec ponětí jak, aby to fungovalo efektivně (Brzy budou v aplikaci stovky záznamů). Děkuji |
||
Chuchycek Profil |
#2 · Zasláno: 1. 7. 2014, 09:42:21
Zkus knihovnu jquery
|
||
Seki Profil |
#3 · Zasláno: 1. 7. 2014, 15:24:07
Řešení problému: http://jsfiddle.net/peTKD/
|
||
Časová prodleva: 2 roky
|
|||
lukame Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 1. 2016, 21:59:07
Zdravíčko,
myslím, že klidně můžu navázat na toto starší vlákno. Uvedený příklad od Sekiho mi naprosto vyhovuje a přesně to hledám. Ale mám problém, pokud si vše zkopíruju k sobě do zdroje, samozřejmě si deklaruju jquery a css, tak stejně mi to nefunguje. Víte někdo, co s tím? Díky |
||
Keeehi Profil |
lukame:
„Víte někdo, co s tím?“ Zatím ne* ale když dodáš odkaz na živou ukázku tak bychom vědět mohli. * z věcí co se dají pokazit to tipuji na předčasné volání autocomplete na prvku který ještě neexistuje |
||
lukame Profil * |
|||
Keeehi Profil |
#7 · Zasláno: 26. 1. 2016, 00:23:35
lukame:
V ukázce chybí jQuery a jQuery-UI ale jinak je funkční |
||
lukame Profil * |
#8 · Zasláno: 27. 1. 2016, 17:34:46
Tak fakt nevím. I když do head nadeklaruji
<link rel="stylesheet" href="//code.jquery.com/ui/1.11.4/themes/smoothness/jquery-ui.css"> <script src="//code.jquery.com/jquery-1.10.2.js"></script> <script src="//code.jquery.com/ui/1.11.4/jquery-ui.js"></script> <link rel="stylesheet" href="/resources/demos/style.css"> |
||
Časová prodleva: 9 let
|
0