Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jožo Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 9. 2014, 16:55:58
Ahojte.
Našiel som si taký jednoduchý návod ako detekovať adblock, tak som ho skúsil na webe nejako takto: <script type="text/javascript"> var adblockyes = "1"; var adblockno = "0"; if (document.getElementById("tester") != undefined) { document.write(adblockno); } else { document.write(adblockyes); } </script> A naozaj, keď mám Adblock, vypíše číslo 1, keď nie, vypíše číslo nula. Ja ale potrebujem, aby keď NIE JE zapnutý adblock, vypísalo PHP niečo takéto: echo '<form method="post" action="index.php">'; echo recaptcha_get_html("XXX"); echo ' <br /><input type="submit" value="CLAIM" /> </form>'; Teda aj HTML aj PHP naraz, no neviem ako na to. Skúšal som to všelijako ale nikdy to nefungovalo, viete mi niekto pomôcť prosím? |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 25. 9. 2014, 17:00:41
Mě fungovala následující Detekce blokování reklam Adblockem.
|
||
Jožo Profil * |
#3 · Zasláno: 25. 9. 2014, 17:20:38
Tak to je úplne super, ja hovorím že mi to funguje ale neviem ako v rámci JS kódu spraviť nejakú akciu s PHP.
|
||
Bubák Profil |
#4 · Zasláno: 25. 9. 2014, 17:35:44
Jožo:
„Ja ale potrebujem, aby keď NIE JE zapnutý adblock, vypísalo PHP niečo takéto:“ PHP odešle celou stránku, prohlížeč zpracuje. Sice prohlížeč, v tomto případě JS, může na server poslat info, že adblock je zapnutý, ale to je tak všechno.
„ale neviem ako v rámci JS kódu spraviť nejakú akciu s PHP“ AJAX. Ale je otázkou, zda použít AJAX, když pravděpodobně ve tvém případě dosáhneš stejného výsledku JavaScriptem. |
||
Jožo Profil * |
#5 · Zasláno: 25. 9. 2014, 17:50:49
Ok, vieš mi s tým aj pomôcť? Mne totiž poučky nepomôžu, ja potrebujem príklad :/
|
||
Joker Profil |
#6 · Zasláno: 25. 9. 2014, 19:17:46
Jožo:
„neviem ako v rámci JS kódu spraviť nejakú akciu s PHP“ V rámci jedné stránky nijak, protože nejdřív se na serveru zpracuje PHP, výsledek se pošle klientovi a až tam se zpracovává JS. Čili v době zpracování JS zpracování PHP už dávno skončilo. Maximálně je možné v JS získat data a pak je poslat zase na server a případně načíst novou stránku. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0