Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Karulynna Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 10. 2014, 11:35:04
Ahoj,
můžete mi prosím poradit? Chtěla bych nějak docílit tohoto: - uživatel navštíví můj web - jakmile jednou/dvakrát klikne, tak se v nové záložce otevře jiný web (reklama) - případně se cizí web otevře po X sekundách - další web se otevře znovu po X kliknutích nebo sekundách Jde mi o to, aby se při brouzdání mým webem otvíraly v nových oknech/záložkách jiné weby, tedy klasická otravná reklama. Snad jsem to vysvětlila dobře :) |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 15. 10. 2014, 11:44:27
Jakékoli otevření okna, které není způsobené akcí uživatele prohlížeče zablokují. (Toto se týká třeba časovačů nebo otevření několika oken zároveň.)
Neporadím ti, protože tvůj web nikdy nechci potkat. |
||
_es Profil |
Karulynna:
„Jde mi o to, aby se při brouzdání mým webem otvíraly v nových oknech/záložkách jiné weby, tedy klasická otravná reklama.“ Presne kvôli tomuto je takéto otváranie nových okien v prehliadačoch blokované či obmedzené. Nové okno/panel sa otvorí len pri reakcii na kliknutie, či už na obyčajný odkaz smerovaný do nového okna alebo na niečo iné. Obávam sa, že prínos z takejto reklamy výrazne negatívne preváži rýchle odchádzanie návštevníkov z takej stránky. |
||
Karulynna Profil * |
#4 · Zasláno: 15. 10. 2014, 12:08:17
Mně jde právě o to, že nové okno se otevře až po akci uživatele (ikdyž z půlky nechtěné ;)). Klikne na jakýkoliv interní odkaz webu a zároveň se stránkou se otevře i jiný web v nové záložce.
|
||
Micruss Profil |
#5 · Zasláno: 15. 10. 2014, 12:16:18
Karulynna:
Tenhle způsob reklamy potkávám celkem často, např. mám otevřený okno pak chci překliknout na chrome tak kliknu na pozadí a vyskočí mi reklama... takže maj nějaký blok na který když klikneš tak ti to vykopne nový okno... |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0