Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
kesaj Profil |
#1 · Zasláno: 16. 10. 2014, 09:46:15
Zdravím,
už som skúšal všetko, čo som našiel na google, ale neviem odstrániť chybu v konzole na mojej stránke vyhadzuje chybu : Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined pri jquery.jcarousel.min.js už som script presunul úplne hore, aby išiel prvý v head, no nepomohlo to. Môžete prosím pomôcť? Ďakujem pekne |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 16. 10. 2014, 09:49:08
kesaj:
bude to zřejmě tím, že nemáš načtenou knihovnu jQuery. |
||
kesaj Profil |
#3 · Zasláno: 16. 10. 2014, 09:51:37
Taps:
Vďaka za odpoveď .... a ako ju načítam? :) |
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 16. 10. 2014, 09:57:10
kesaj:
To si děláš legraci? Na takovou obyčejnou stránku potřebuješ 28 skriptů? Přesuň carousel až za: <script src="catalog/view/javascript/jquery/jquery-1.7.1.min.js" type="text/javascript"></script> Nebo ho raději za začátku smaž, máš ho tam ještě jednou později. |
||
kesaj Profil |
#5 · Zasláno: 16. 10. 2014, 09:58:00
už to mám hotové :)
vďaka pekne ... ešte mi tam vyhadzuje jednu chybu : Uncaught SyntaxError: Unexpected identifier index.php?route=product/product&product_id=46:1677 Resource interpreted as Image but transferred with MIME type text/html: "http://www.abitec.sk/lovell/". jquery-1.7.1.min.js:4 |
||
juriad Profil |
řádek 1677 (to je ten šíleně dlouhý), někde ti chybí středníky (SyntaxError: missing ; before statement - ve Firefoxu). V JavaScriptu nejsou vždy povinné, ale doporučuje se je vždy psát. Jinak to dopadne tak, jako jsi dopadl ty.
if ($('.container').width() > 723) { (function($) { $.fn.equalHeights = function(minHeight, maxHeight) { tallest = (minHeight) ? minHeight : 0; this.each(function() { if ($(this).height() > tallest) { tallest = $(this).height() } }); if ((maxHeight) && tallest > maxHeight) tallest = maxHeight; return this.each(function() { $(this).height(tallest) }) } })(jQuery) $(window).load(function() { if ($(".maxheight-feat").length) { $(".maxheight-feat").equalHeights() } }); }; |
||
kesaj Profil |
#7 · Zasláno: 16. 10. 2014, 10:15:00
juriad:
Vďaka ... a v akých súboroch to mám hľadať - odkiaľ si to vytiahol? |
||
juriad Profil |
#8 · Zasláno: 16. 10. 2014, 10:28:42
kesaj:
přímo v tom html souboru, není to v žádném odkázaném. |
||
Časová prodleva: 11 let